Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Somalia

Top Fjernundervisning Master programmer i Somalia

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De videregående uddannelser i Somalia er blevet privatiseret i de senere år. På grund af denne ændring, har institutionerne og universiteter findes inden Somalia været rangeret nogle af de bedste i Afrika og i nogle tilfælde, i verden.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Somalia. Find din Fjernundervisning mester i Somalia her!

Læs mere

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Somalia Mogadishu

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]