Filter
Kandidatgrader
Somalia Studietype: Fjernundervisning Hastighed: alle

Top Fjernundervisning Master programmer i Somalia

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De videregående uddannelser i Somalia er blevet privatiseret i de senere år. På grund af denne ændring, har institutionerne og universiteter findes inden Somalia været rangeret nogle af de bedste i Afrika og i nogle tilfælde, i verden.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Somalia. Find din Fjernundervisning mester i Somalia her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i Afrika

1 Resultater i Kandidat, Somalia, Fjernundervisning

Unicaf University (ZM)

Online og gennem Understøttet Open Learning Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt ... [+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]
Somalia Mogadishu
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk