Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Spanien, Alicante

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

At have en befolkning på over 300.000 indbyggere, Alicante er en storby i Spanien. Det holder flere festivaler som Moros i CristianS. Alicante er hjemsted for University of Alicante.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Spanien, Alicante. Kontakt skolen her!

Læs mere

Masters I Afholdelse Af Arrangementer, Protokol Og Institutionelle Relationer

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo
Online Fuldtid Deltid 1 år October 2018 Spanien Alicante Spanien Online + 2 mere

Master i Event organisation, protokollen og interinstitutionelle relationer (MST), leveret af IMEP, er en officiel postgraduate program rettet mod videnskabelige og faglige område, som har til formål at øge corpus og kompetence til at udøve fagfolk og forskere i organisationen Events, protokollen og institutionelle forbindelser. [+]

Den Master i Event organisation, protokollen og interinstitutionelle relationer (MST)Han underviste ved IMEP, er en officiel postgraduate program rettet mod videnskabelige og faglige område, som har til formål at øge corpus og kompetence til at udøve fagfolk og forskere i tilrettelæggelsen af ​​arrangementer, protokollen og institutionelle forbindelser.

MST studerende kan vælge studium, der bedst passer til dine behov, eksternt eller personligt. Begge tilstande følger samme pensum og de samme mål, at give den studerende de samme beføjelser.

Vores programmer teoretisk og praktisk uddannelse, der sigter mod at udvikle de nødvendige betingelser for fagfolk Begivenhed Organisation, protokollen og interinstitutionelle relationer er skaberne af værdi i offentlige institutioner og private selskaber færdigheder.... [-]


Masters I Strategisk Planlægning I Sport Turisme

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo
Online Fuldtid Deltid 1 år October 2018 Spanien Alicante Spanien Online + 2 mere

Master i Strategisk Turisme planlægning i Sport (MTD), leveret af IMEP, er en særskilt titel godkendt af University Miguel Hernández Universitet Elche (Umh). [+]

Master i Strategisk Planlægning Sports Turisme (MTD)Han underviste ved IMEP, er det en særskilt titel godkendt af University Miguel Hernández Universitet Elche (Umh).

Dette postgraduate kursus henvender sig til fagfolk og / eller universitetskandidater, der ønsker at udvide deres viden og færdigheder, der danner inden for design og strategisk udvikling i de sektorer af turisme og sport.

Til dette centrale aspekter af området for strategisk planlægning og ledelse i disse sektorer er rettet til at generere image og brand omdømme, med særlig vægt på organisering og planlægning af store sportsbegivenheder.

MTD studerende kan vælge studium, der bedst passer til dine behov, klasseværelse eller online. Begge tilstande følger samme pensum og de samme mål, at give den studerende de samme beføjelser.... [-]