MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Madrid her!

Madrid er bedst kendt for kultur og kunst, tydeligt i de imponerende kunstgallerier og levende musik scene. Der er masser for Master i Madrid studerende til at se og gøre, fantastisk mad, smuk arkitektur, historiske vartegn, rummelige parker og flamenco dans. Madrid siges at have, nok den bedste natteliv i verden, og det er også anset for at være den mest indbydende og åbent hovedstad i Europa.

Master i Madrid-programmer består af en international studerende befolkning, der giver mulighed for større kulturel og intellektuel vækst som studerende lærer gennem udveksling forskellige perspektiver. Master i Madrid programmer er en glimrende mulighed for at få international erfaring, som kan være gavnligt i det konkurrenceprægede arbejdsmarked samt en professionel karriere. Der er mange af høj kvalitet Master i Madrid programmer inden for områderne sundhed, journalistik, business, design, teknik, økonomi, mode, videnskab og kommunikation, blandt så mange andre.

Rul gennem Master i Madrid programmer nedenfor og tage det næste skridt mod dine mål!

resultater fundet Filter

Master i digital projektledelse og rådgivning

ESCP Europe Madrid Campus
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Spanien Madrid

Programmet dækker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske spørgsmål med vægt på udvikling af forhandlingsfærdigheder. Derudover nyder eleverne et to-ugers internationalt seminar, hvor de besøger nøglefirmaer og -institutioner og deltager i casestudier hos et af vores partneruniversiteter.

Master i Business innovation (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
på universitet Deltid 9 måneder September 2019 Spanien Bilbao San Sebastián Det Forenede Kongerige Cambridge Italien Florence Madrid + 6 mere

Den MBI er en Executive Master, undervist i samarbejde med Cambridge Judge Business School og Orkestra (baskisk institut for konkurrenceevne). Programmet er enestående i sit felt, der integrerer teori og praksis og styrke idéen om innovation gennem handling. Det giver deltagerne mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder, styrke udviklingen og gennemførelsen af ​​strategiske ideer, skabe en kultur, der fremmer innovation, lette integrationen af ​​R + D + I, udvikle et innovationsprojekt for deres virksomhed og konvertere sig til ledere, der kan køre innovation i deres virksomheder. Kurset består af 6 intensive ugelange moduler i forskellige steder.

Mester for adgang til advokatfirmaet

Royal University Center Maria Cristina
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Spanien Madrid

Master i adgang til advokatfirmaet adresserer de studerende, der har opnået graden af juridik (og kandidater) og ønsker at erhverve de færdigheder og kompetencer, lov nr. 34/2006 af 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer kræver krav om udøvelse af disse juridiske erhverv.

Master i Marketing

EAE Business School International
på universitet Fuldtid 12 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona Madrid + 1 mere

Med Master i Marketing

Dual Grader

IE Law School
på universitet September 2019 Spanien Madrid Segovia

Dual Degree-programmet på IE gør det muligt for eleverne at skræddersy deres studier til deres faglige, personlige og faglige mål. Når du forfølger to discipliner parallelt, får du indsigt i to forskellige perspektiver og måder at tænke på. Vores dual degree program giver de færdigheder og viden, der er nødvendig for at udmærke sig ved enhver opgave og lancere en vellykket karriere, mens du raffinerer dine teknikker og giver dig værktøjer til at omdanne enhver sektor. På mindre end to år dækker du indholdet af to kandidatuddannelser - og eksamen med to eksamensbeviser.

Master i Digital Marketing

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
på universitet Online Online og campus kombineret Deltid 1500 timer Oktober 2019 Spanien Madrid + 2 mere

En af de vigtigste profiler, der for tiden kræves af virksomheder, har at gøre med det digitale miljø. Af denne grund vil en Master i Digital Marketing ikke kun forberede dig til at lede online strategiprojekter, men det vil hjælpe dig med at styrke dit CV.

Kandidatuddannelsen i regeringen og offentlig administration

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
på universitet Fuldtid Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid + 1 mere

Målrettet på universitetsstuderende, der arbejder eller ønsker at starte deres faglige karriere inden for områder som den offentlige sektor, tredjepartsorganisationer, konsulentbistand og faglig bistand, privat sektor, universiteter og internationale organisationer.

Master i kommerciel ledelse og markedsføring

CESMA Business School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid

Med Master i Erhvervsledelse og Marketing fra CESMA Business School vil du kende de strategiske variabler af Marketing, hvordan du forstår forbrugeradfærd, vigtigheden af kommunikation i Marketing, anvendt CRM, planlægningsteknikker og mediekøb, og du vil up-to-date i de mest up-to-date marketing og e-Business koncepter og teknikker, bevidste om den betydning, det opkræves i vores dage.

Master i musikproduktion

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
på universitet Fuldtid 1200 timer Oktober 2019 Spanien Madrid

Få en professionel træning på højt niveau til at blive en musikproducent. Denne mester vil lære dig at komponere, producere og koordinere musikprojekter i forskellige sammenhænge og bringe dig tættere på et teknologisk miljø i konstant progression. En fantastisk mulighed for at udvide din viden om industrien og nutidens musikproduktion også orienteret til filmverdenen.

Máster Universitario en Gestion de Empresas Pharma-Biotech

University of Navarra
på universitet Fuldtid 15 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid

El sektor farmacéutico y biotecnológico es uno de los sectors más consolidados y demámos siento el que más invierte en ID en España, repræsenterer mere end 21% af de tildelte ID-id'er til industrien. Synd embargo, er en sektor, der er betinget af regulering af nacionaler og supranacionaler, der kontrolleres af processer og undersøgelser, produktion og salg.

Master i datalogi (DSC)

EIT Digital Master School
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrig Paris Italien Trento Holland Eindhoven Spanien Madrid Sverige Stockholm + 12 mere

Data er overflod. Sociale medier, produktionssystemer, medicinsk udstyr, logistiske tjenester og utallige andre genererer daglige databaser. Med et væld af tilgængelige data er vi på et tidspunkt i historien, hvor vi kan foretage analyser til at opdage, opdage og i sidste ende bedre forstå verden rundt omkring os.

Master i avancerede materialer: Innovativ Genbrug

EIT RawMaterials Academy - AMIR
på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Frankrig Bordeaux Portugal Lisbon Tyskland Darmstadt Belgien Liège Spanien Madrid Ungarn Egyetemváros + 10 mere

Som et EIT-mærket program integrerer AMIR Master på højt niveau uddannelse på iværksætteri og innovation i sin læseplan, hvilket giver eleverne de færdigheder, de har brug for til at blive game-changers i genbrugssektoren.

Master i Global Design - Interiørdesign og Arkitektur

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura
på universitet Fuldtid 700 timer Kontakt skolen Spanien Madrid

Master i Arkitektur og Indretningsdesign af Dmad i Madrid er den optimale træning for dem, der ønsker at være interiør design fagfolk. Tilliden til dette komplette træningsprogram er sådan, at den studerende har en garanteret praksis eller præ-arbejde i Dmad designstudiet, som gør det muligt for ham at anvende den viden, der er erhvervet i Master, i virkelige projekter.

Corportativa international mester i kommunikation

EAE Business School
Online og campus kombineret 12 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid

Den internationale Master i Corporate Communication er designet til at uddanne fagfolk i erhvervskommunikation, at akkumulere viden på en integreret måde, at udstyre deres organisationer på en ordentlig og konsekvent kommunikation.

Master i protokol, institutionelle relationer og arrangement af arrangementer

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Spanien Madrid

Erhverv de nødvendige færdigheder til at fremme og anvende teknikker til arrangement organisation Fremme planlægningssystemer og færdigheder, der hjælper med at forbedre de institutionelle relationer Udvikle teknikker og viden i protokollen.