MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Madrid her!

Madrid er bedst kendt for kultur og kunst, tydeligt i de imponerende kunstgallerier og levende musik scene. Der er masser for Master i Madrid studerende til at se og gøre, fantastisk mad, smuk arkitektur, historiske vartegn, rummelige parker og flamenco dans. Madrid siges at have, nok den bedste natteliv i verden, og det er også anset for at være den mest indbydende og åbent hovedstad i Europa.

Master i Madrid-programmer består af en international studerende befolkning, der giver mulighed for større kulturel og intellektuel vækst som studerende lærer gennem udveksling forskellige perspektiver. Master i Madrid programmer er en glimrende mulighed for at få international erfaring, som kan være gavnligt i det konkurrenceprægede arbejdsmarked samt en professionel karriere. Der er mange af høj kvalitet Master i Madrid programmer inden for områderne sundhed, journalistik, business, design, teknik, økonomi, mode, videnskab og kommunikation, blandt så mange andre.

Rul gennem Master i Madrid programmer nedenfor og tage det næste skridt mod dine mål!

resultater fundet Filter

MScF i International Finance

Geneva Business School (GBS)
på universitet Fuldtid 22 - 1 måneder Februar 2020 Schweiz Geneva Spanien Madrid + 2 mere

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de konceptuelle, analytiske og empiriske kompleksiteter af moderne international finansiering og investering.

Master i Supply Chain Management & Logistics

EAE Business School International
på universitet Fuldtid 12 måneder

Master i Supply Chain Management af EAE giver deltagerne mulighed for at kunne udvikle positioner i indsatsområdet, og giver den professionelle alsidighed er nødvendig for at klare garantier på områder som indkøb, planlægning, produktion, logistik og distribution. Det er et program designet til at forbedre din karriere til et maksimalt niveau af udvikling.

Mester for adgang til advokatfirmaet

Royal University Center Maria Cristina
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 Spanien Madrid

Master i adgang til advokatfirmaet adresserer de studerende, der har opnået graden af juridik (og kandidater) og ønsker at erhverve de færdigheder og kompetencer, lov nr. 34/2006 af 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer kræver krav om udøvelse af disse juridiske erhverv.

Master i Business innovation (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
på universitet Deltid 9 måneder

Den MBI er en Executive Master, undervist i samarbejde med Cambridge Judge Business School og Orkestra (baskisk institut for konkurrenceevne). Programmet er enestående i sit felt, der integrerer teori og praksis og styrke idéen om innovation gennem handling. Det giver deltagerne mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder, styrke udviklingen og gennemførelsen af ​​strategiske ideer, skabe en kultur, der fremmer innovation, lette integrationen af ​​R + D + I, udvikle et innovationsprojekt for deres virksomhed og konvertere sig til ledere, der kan køre innovation i deres virksomheder. Kurset består af 6 intensive ugelange moduler i forskellige steder.

Mester i liberale undersøgelser

European College for Liberal Studies
på universitet Fuldtid Deltid 9 - 12 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp + 9 mere

MLS - Master i Liberal Studies (60 point)

Master i digital projektledelse og rådgivning

ESCP Europe Madrid Campus
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Spanien Madrid

Programmet dækker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske spørgsmål med vægt på udvikling af forhandlingsfærdigheder. Derudover nyder eleverne et to-ugers internationalt seminar, hvor de besøger nøglefirmaer og -institutioner og deltager i casestudier hos et af vores partneruniversiteter.

Master i kommerciel ledelse og markedsføring

CESMA Business School
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Madrid

Med Master i Erhvervsledelse og Marketing fra CESMA Business School vil du kende de strategiske variabler af Marketing, hvordan du forstår forbrugeradfærd, vigtigheden af kommunikation i Marketing, anvendt CRM, planlægningsteknikker og mediekøb, og du vil up-to-date i de mest up-to-date marketing og e-Business koncepter og teknikker, bevidste om den betydning, det opkræves i vores dage.

Master i Global Corporate Compliance

IE Law School
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 10 - 11 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid Segovia + 2 mere

Uanset om du allerede arbejder i en international juridisk afdeling eller ønsker at starte en spændende ny karrierevej, vil dette program, der tilbydes både i deltid (11 måneder - marts indtagelse) og fuldtidsformat (10 måneder - oktober indtagelse) hjælpe du udvikler en sofistikeret forståelse af den internationale juridiske ramme, forretningsetik og compliance strategier fra et globalt perspektiv.

Master i Digital Marketing

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
på universitet Online og campus kombineret Deltid 1500 timer Oktober 2019 Spanien Madrid + 1 mere

En af de vigtigste profiler, der for tiden kræves af virksomheder, har at gøre med det digitale miljø. Af denne grund vil en Master i Digital Marketing ikke kun forberede dig til at lede online strategiprojekter, men det vil hjælpe dig med at styrke dit CV.

Master i 3D kunst, animation og visuelle effekter til videospil og biograf (Madrid)

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
på universitet Fuldtid 1200 timer Oktober 2019 Spanien Madrid Barcelona + 1 mere

Med Master i 3D kunst, animation og visuelle effekter til videogames og biograf har du mulighed for at specialisere sig i en af de sektorer med mest efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Master i integreret arrangement af arrangementer - Presencial, i Madrid

ESODE Business School
på universitet Fuldtid 1 år Åben tilmelding Spanien Madrid

Formulere og dominere alle aspekter relateret til en integreret organisering af en begivenhed, fra dens opfattelse til dens evaluering, gennem strategi, implementering, produktion, gennemførelse, budget, logistik, postproduktion og projektlukning.

Kandidatuddannelsen i Business Management of Communication

University of Navarra
på universitet Fuldtid 8 måneder Kontakt skolen Spanien Pamplona Madrid San Sebastián + 2 mere

Kommunikationsselskaberne er unikke i deres art. De kræver ledere med specifik træning for at forstå deres problemer og deres udfordringer. Mesteren forbereder sine deltagere på to grundlæggende områder: udvikling af færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder og specifikke aspekter af kommunikationsselskaber.

Master i juridisk teknik

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
på universitet Fuldtid 350 timer Oktober 2019 Spanien Madrid Community of Madrid + 1 mere

Formålet med denne masteruddannelse er at uddanne den første generation af teknologiske advokater, med reel viden og erfaring, der giver dem mulighed for at interagere i dette digitale miljø med sikkerhed, tillid og forståelse.

Master i protokol, institutionelle relationer og arrangement af arrangementer

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 18 måneder September 2019 Spanien Madrid

Erhverv de nødvendige færdigheder til at fremme og anvende teknikker til arrangement organisation Fremme planlægningssystemer og færdigheder, der hjælper med at forbedre de institutionelle relationer Udvikle teknikker og viden i protokollen.

Master i gæstfrihed

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
på universitet Online Fuldtid 1 år Oktober 2019 Spanien Barcelona Valencia Madrid + 3 mere

Dette 1 studieårsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Hotel og Tourism Management.