Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Spanien, Valencia

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Som den 3. største by i Spanien, er Valencia ligger i Valencia samfund. Det er en kommerciel havn by med over 1 million indbyggere. Det har rig kultur, flere seværdigheder og museer. Det har over 4 universiteter.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Spanien, Valencia. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master I Litterær Skabelse

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Til det knappe akademiske tilbud, der opdages på skabelsesområdet, tilføjes fraværet af ambitiøse læseplaner, der adresserer handelen med at skrive fra en yderst praktisk og tværfaglig tilgang. [+]

Til det knappe akademiske tilbud, der opdages på skabelsesområdet, tilføjes fraværet af ambitiøse læseplaner, der adresserer handelen med at skrive fra en yderst praktisk og tværfaglig tilgang.

Definition af programmet

Hovedformålet med denne grad er at tilbyde en avanceret træning i skrivebranchen, der er orienteret mod faglig specialisering og indsættelse i de studerendes redaktionelle kredsløb. Modellen af e-face-to-face undervisning , der er karakteristisk for VIU-praksis, er en del af dette.

Hvad gør denne mester unik?Tværfaglig og integreret tilgang, hvor litterær skabelse, tekstudgave og illustration er forbundet.Deltage i studiet af den redaktionelle virkelighed fra et strategisk og kommercielt synspunkt.Tre nævner: litteraturfiktion, litterære nonfiction og blandede genrer og fortællende børn og unge.Kloster bestående af forfattere tildelt med første klasse litterære priser på internationalt plan.Den TFM, der er værdsat med de højeste karakterer, kan tildeles med en professionel læserapport af teamet af udgivere af Grupo Planeta.Afslutningsceremoni med en litterær aften i Madrid i slutningen af ​​mesteren, hvor elever, hvis arbejde har opnået de højeste karakterer, vil kunne deltage.karrieremuligheder... [-]

Master I Kunstig Intelligens

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Kunstig intelligens er en af ​​de grene af computing, der nyder større popularitet. Både inden for forskning og kommercielt niveau er disse applikationer mere og mere almindelige. [+]

Kunstig intelligens er en af ​​de grene af computing, der nyder større popularitet. Både inden for forskning og kommercielt niveau er disse applikationer mere og mere almindelige.

Definition af programmet

Du vil få en teoretisk viden med et praktisk fokus på en række algoritmer og teknikker, der anvendes i branchen, og giver de nødvendige værktøjer til at anvende dyb læring og computeroptimering komplekse problemer. Programmet fokuserer på to af de vigtigste aspekter: automatiske læringsalgoritmer og beregningsoptimering.

Hvad gør denne mester unik?100% online-tilstand.Brug af rigtige databaser til automatisk læring.Bekendtgørelse med softwareværktøjer og biblioteker anvendt i branchen.Praktisk tilgang til at anvende den erhvervede viden til virkelige problemer.Overvejelse af de mest innovative applikationer i verden i dag (autonom kørsel, vision, naturligt sprog, videospil).Teoretisk-matematiske fundamenter, der understøtter de mest avancerede teknikker i udviklingen af ​​applikationer.karrieremuligheder... [-]

Kandidatuddannelse I Vedvarende Energi

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Energi- og miljømæssige forhold gør det afgørende, at der træffes hasteforanstaltninger, der bidrager til at reducere brugen af ​​konventionelle energier og aktivt bekæmpe klimaændringer, det største problem for menneskeheden. [+]

Energi- og miljømæssige forhold gør det afgørende, at der træffes hasteforanstaltninger, der bidrager til at reducere brugen af ​​konventionelle energier og aktivt bekæmpe klimaændringer, det største problem for menneskeheden.

Definition af programmet

Dette program er designet til at tilbyde avanceret teknisk-økonomisk uddannelse, der gør det muligt for fagfolk at udføre succes på forskellige områder af sektoren, der dækker alle faser: definition, design, teknisk-økonomisk evaluering og udvikling, styring og drift af vedvarende energi projekter og energieffektivitet med bæredygtighedskriterier.

Hvad gør denne mester unik?Metodologi 100% online.Praktisk træning baseret på projekter, simuleringer og analyse af reelle sager.Det giver viden om at integrere afdelingerne for innovation og udvikling af projekter i ethvert selskab.Evne til at styre forskellige job i virksomheder specialiseret i energitjenester.Efterspørgsel efter fagfolk uddannet til at imødekomme de teknologiske behov, som denne udfordring foreslår.At vide, hvordan man skal opfylde alle behovene hos et firma med speciale i vedvarende energi: design, konstruktion af udstyr, montage, drift og vedligeholdelse.karrieremuligheder... [-]

Master I ESports Management

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Videospilbranchen er placeret år efter år, som en af ​​de største og mest produktive, efter indkomst, vækst og muligheder. Indenfor dette økosystem er der genereret en parallelindustri, eSports. Disse tilpasser videospil til professionel konkurrence. [+]

Videospilbranchen er placeret år efter år, som en af ​​de største og mest produktive, efter indkomst, vækst og muligheder. Indenfor dette økosystem er der genereret en parallelindustri, eSports. Disse tilpasser videospil til professionel konkurrence.

Definition af programmet

Kandidatuddannelsen er et innovativt program, hvis hovedformål er at forbedre forberedelsen og kendskabet til sine studerende over for en af ​​brancherne med større projektion. Programmet ønsker at: uddanne fagfolk og virksomheder i sektoren og studerende og fagfolk fra andre områder.

Hvad gør denne mester unik?Unikt indhold på lokalt og nationalt niveau, da det er en pioner mester.Online-tilstand: Levende klasser og tilgængelig på platformen for den studerende.Tværfaglig sag: marketing, reklame, forretning, juridisk mv.Klosterkloster dannet af specialister fra eSports industrien samt det emne de underviser.Valencia er en meget vigtig by i eSports sektoren, og VIU har mange synergier.Placering i en fremvoksende sektor, innovativ, i brug af fagfolk og med en stærk teknologisk komponent.karrieremuligheder... [-]

Kandidatuddannelsen I Bioetik

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år September 2018 Spanien Valencia

Når man bliver spurgt: er alt teknisk muligt etisk korrekt? Det er nødvendigt at søge svar ikke kun i videnskaben men også i etik. Etik (bioethik) giver grundlæggende og universelle regler, der forsøger at sætte grænser eller marginer på videnskaben. [+]

Når man bliver spurgt: er alt teknisk muligt etisk korrekt? Det er nødvendigt at søge svar ikke kun i videnskaben men også i etik. Etik (bioethik) giver grundlæggende og universelle regler, der forsøger at sætte grænser eller marginer på videnskaben.

Definition af programmet

Mesteren har som mål at bidrage fra en humanistisk og økologisk vision til at opretholde den faglige praksis for dem, der ønsker at blive uddannet i et etisk diskurs inspireret af de moralske fundamenter, der favoriserer en forsigtig beslutningstagning og forpligter sig til at søge det bedste for hver person, individualisering Opmærksomhed og med den bedste videnskabelige og menneskelige kvalitet.

... [-]

Kandidatuddannelsen I Undervisning Spansk Som Fremmedsprog

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Udvidelsen af ​​spansk har ledsaget af en stigende popularitet af sin undersøgelse i de seneste år. Programmer som f.eks. Besøgende professorer til at indføre spansk som fremmedsprog eller den franske uddannelsesreform har udløst efterspørgslen efter spansktalere. [+]

Udvidelsen af ​​spansk har ledsaget af en stigende popularitet af sin undersøgelse i de seneste år. Programmer som f.eks. Besøgende professorer til at indføre spansk som fremmedsprog eller den franske uddannelsesreform har udløst efterspørgslen efter spansktalere.

Definition af programmet

Formålet med denne kandidatgrad er den integrerede og flerdimensionale dannelse af lærere i spansk som fremmedsprog (ELE) gennem et tværfagligt program, da den fremtidige ELE-lærer skal gå ud over uddannelsen i spansk sprog, generel lingvistik eller litteratur og kræver grundlæggende viden som sociolingvistik eller ikt.

Hvad gør denne mester unik?Curriculum i henhold til de nye tendenser i sprogundervisning i det 21. århundrede ( E-Learning 2.0 og 3.0 , CLIL og The Flipped Classroom ).CLIL-læringsmetode: Integreret indhold og fremmedsprogsundervisning.Udbud af komplementære kreditter af normativ spansk.Emner med en praktisk komponent meget krævet af eleverne.Ansigt til ansigt praksis i ELE undervisningscentre.Adgang til doktorgradenkarrieremuligheder... [-]

Kandidatuddannelse I Coaching, Positiv Psykologi Og Reflekterende Praksis I Uddannelsesmæssige Sammenhænge

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Uddannelsens kompleksitet i en verden, der er præget af usikkerhed, har ændret de krav, som lærere og andre medlemmer af uddannelsesområdet står over for, og følelsesmæssig læsning, dialog og kritisk tænkning bliver mere end nogensinde, i grundlæggende værktøjer til at imødegå udfordringerne. [+]

Uddannelsens kompleksitet i en verden, der er præget af usikkerhed, har ændret de krav, som lærere og andre medlemmer af uddannelsesområdet står over for, og følelsesmæssig læsning, dialog og kritisk tænkning bliver mere end nogensinde, i grundlæggende værktøjer til at imødegå udfordringerne.

Definition af programmet

Formålet med skibsføreren er at uddanne kvalificerede fagfolk og forskere, der er i stand til at integrere coaching i deres faglige præstationer og, hvis de ønsker det, at arbejde som træner i skoler, universiteter og uddannelsesorganisationer, der reagerer på en stigende efterspørgsel fra fagfolk med træning kandidat.

Hvad gør denne mester unik?Sammenkoblet med reelle behov i sektoren.Fokuseret på praksis og erfaring.Første og eneste officielle online mastergrad i Positiv Coaching og Psykologi i Uddannelse.Omfattende faglige muligheder i en blomstrende sektor.Profession krævet både privat og offentligt.Designet og undervist af professionelle af international prestige inden for sektorerne Coaching og Positive Psykologi i Uddannelse.karrieremuligheder... [-]

Master I Mægling Og Skolechikane

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Mobning og cyberbullying er realiteter, som børn oplever og har negative konsekvenser for deres velbefindende og udvikling. Anvendelsen af ​​teknologi er nået i klasseværelset, med konsekvensen af ​​at øge den teknologiske tilstedeværelse af studerende i RRSS. [+]

Mobning og cyberbullying er realiteter, som børn oplever og har negative konsekvenser for deres velbefindende og udvikling. Anvendelsen af ​​teknologi er nået i klasseværelset, med konsekvensen af ​​at øge den teknologiske tilstedeværelse af studerende i RRSS.

Definition af programmet

Hovedmålet med denne kandidatgrad er at give agenter i uddannelsesmiljøet med specifikke værktøjer til forebyggelse og handling i lyset af: skole vold, mobning , cyberbullying eller adolescent par vold blandt andre. Teknologien om skolemægling foreslås som et redskab til fredelig løsning af konflikter.

Hvad gør denne mester unik?Sole Master dedikeret udelukkende til mobning og mægling.Meget specialiseret i chikane og mægling.Analyse af virkelige tilfælde i de teoretiske klasser.Gennemgang af handlingsprotokoller.Pensum med særlig vægt på den normative regulering.Dybere i alle de mellemliggende variabler i fænomenet vold i klasseværelset (familie, lærere, lovgivning).karrieremuligheder... [-]

Master I Internet Af Ting (IoT) (UPC-VIU)

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia

IoT (Internet of Things) er et fremvoksende felt med stort potentiale for anvendelse, da det i dagens samfund har tendens til en teknologisk model, hvor alt er sammenkoblet. Samfundet har derfor et vigtigt behov for IOT-eksperter, der vil vokse eksponentielt i den nærmeste fremtid. [+]

IoT (Internet of Things) er et fremvoksende felt med stort potentiale for anvendelse, da det i dagens samfund har tendens til en teknologisk model, hvor alt er sammenkoblet. Samfundet har derfor et vigtigt behov for IOT-eksperter, der vil vokse eksponentielt i den nærmeste fremtid.

Definition af programmet

Føreren i IoT bringer viden og erfaring på meget forskellige områder, alle relateret til teknologien for samtrafik af alle typer enheder. I programmet vil uddybes inden for områder som telekommunikation (wifi, 5G / LTE), i sensorer, dataanalyse og visualisering, kunstig intelligens og programmering.

Hvad gør denne mester unik?Komplet visning af økosystemet i IoT og dets komponenter.Undervist af eksperter inden for hvert af felterne.Fokuseret på den praktiske anvendelse af viden.100% online, herunder laboratorier.karrieremuligheder... [-]

Kandidatgrad I Marketing Og Kommerciel Forvaltning

VIU Valencian International University
Online Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Valencia Barcelona + 1 mere

Integrer visionen og de overordnede mål for virksomhedens politikker og strategier for markedsføring. [+]

The Master 's Degree i Marketing og Sales Management har til formål at:

Integrer visionen og de overordnede mål for virksomhedens politikker og strategier for markedsføring. Definer markedet forskningsmetoder, brug af de mest hensigtsmæssige kilder til data og analyser af resultater, afhængigt af handelspolitik og forretningsstrategier. Plan og styre aktiviteten Marketing og kommerciel virksomhed i et stadig mere digitaliseret miljø. Opnår viden og værktøjer til planlægning, organisering og ledelse af salgsteams. Udvikle lederevner at oprette og administrere salgsteams som kan skabe værditilvækst for organisationen. Gennemføre kommunikationsstrategier at lette en effektiv forståelse af brand budskab. Anbefalet indgang profil ... [-]

Mastergrad I Tværfaglig Intervention I Køn Vold

VIU Valencian International University
Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Vold mod kvinder er et af de alvorligste problemer for samfundet. Denne situation er beliggende inden for rammerne af intim partner vold, forstået som det, der udøves i forbindelse med et intimt forhold mellem ét medlem af parret mod det andet. [+]

Vold mod kvinder er et af de alvorligste problemer for samfundet. Denne situation er beliggende inden for rammerne af intim partner vold, forstået som det, der udøves i forbindelse med et intimt forhold mellem ét medlem af parret mod det andet.

Definition af programmet

Kandidatuddannelsen er opdelt i tre hovedteoretiske moduler opdelt i 8 fag og to afsluttende moduler dedikeret til praksis og realisering af kandidatets afsluttende projekt. Et program, der arbejder på forebyggelse, bevidsthed, intervention og tværfaglig tilgang blandt andre aspekter.

Hvad gør denne mester unik?Ansigt til ansigt praksis i rigtige arbejdsmiljøer.Profession krævet i øjeblikket.Eksamen og forsvar af TFM online.Videnskabelig og opdateret uddannelse orienteret til faglig specialisering for effektive interventioner.Tværfaglig tilgang til kønsvold, der beskæftiger sig med tre store fagområder: lov og kriminologi, sundhed og uddannelse.karrieremuligheder... [-]

Kandidatgrad I Forebyggelse Af Narkotikamisbrug Og Andre Vanedannende Adfærd

VIU Valencian International University
Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Valencia

I vores samfund forårsager forbruget af stoffer såvel som vanedannende adfærd uden substans (patologisk gambling, ikt) problemer og forstyrrelser af forskellig art, der påvirker et stort antal mennesker. Forebyggelse er den bedste omkostningseffektive strategi. [+]

I vores samfund forårsager forbruget af stoffer såvel som vanedannende adfærd uden substans (patologisk gambling, ikt) problemer og forstyrrelser af forskellig art, der påvirker et stort antal mennesker. Forebyggelse er den bedste omkostningseffektive strategi.

Programdefinition

Denne mester tilbyder kvalitetstræning i forebyggelsen af ​​narkotikamisbrug og andre vanedannende adfærd baseret på principperne om videnskabelig dokumentation og god praksis. Ud over en professionel orientering anvendes de forskellige faglige sammenhænge for forebyggelse og i overensstemmelse med nationale og internationale planer og strategier.

Hvad gør denne mester unik?Fokuseret på god praksis og kvalitetskriterier udviklet i EU.Første officielle online mastergrad i forebyggelse af narkotikamisbrug og andre vanedannende adfærd.Med kønsperspektiv baseret på videnskabelige beviser.Orienteret til områder, hvor forebyggelse er implementeret: skoler, familier, arbejde mv.Professionel orientering.Praksis i offentlige eller private centre orienteret om udøvelse af interventionsteknikker i forebyggelse.karrieremuligheder... [-]

Kandidatuddannelse I Mobile Kommunikationssystemer UPC - VIU

VIU Valencian International University
Online Deltid 1 uge October 2018 Spanien Valencia

I øjeblikket bruger milliarder af borgere over hele verden smarte mobiltelefoner, internettet og andre teknologier, der tilbyder en bred vifte af tjenester og muligheder for brugere med en vis grad af interaktivitet og evne til at vælge aldrig set. [+]

I øjeblikket bruger milliarder af borgere over hele verden smarte mobiltelefoner, internettet og andre teknologier, der tilbyder en bred vifte af tjenester og muligheder for brugere med en vis grad af interaktivitet og evne til at vælge aldrig set.

Definition af programmet

Formålet med denne master er at give den studerende de specifikke færdigheder til succesfuldt at imødekomme arbejdsmarkedets krav og dynamikken i mobilkommunikationssektoren. Uddannelsen har været resultatet af et omhyggeligt udvalg af fag, og hvis faglige muligheder er i konstant efterspørgsel fra sektoren i fuld udvidelse.

Hvad gør denne mester unik?UPC-VIU interuniversitets mastergrad.100% online-tilstand, herunder laboratorier.Specifik avanceret træning inden for mobil kommunikation.3G, 4G og 5G systemer som emner for studier og udvikling.Fakultetekspert inden for mobilkommunikationssystemer fra begge universiteter.At lære de metoder og teknikker, der er nødvendige for at styre, planlægge, designe og implementere mobile og trådløse kommunikationssystemer.karrieremuligheder... [-]

Master I Computersikkerhed (UPC-VIU)

VIU Valencian International University
Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Den voksende teknologiske tilstedeværelse i vores miljø er en ubestridelig kendsgerning. Behovet opstår for at sikre alle computeraktiver. Infrastrukturer til beskyttelse mod sikkerhedshændelser har ringe værdi for sig selv og har brug for fagfolk, der ved, hvordan man styrer dem på den mest effektive måde. [+]

Den voksende teknologiske tilstedeværelse i vores miljø er en ubestridelig kendsgerning. Behovet opstår for at sikre alle computeraktiver. Infrastrukturer til beskyttelse mod sikkerhedshændelser har ringe værdi for sig selv og har brug for fagfolk, der ved, hvordan man styrer dem på den mest effektive måde.

Definition af programmet

De studerende, der tager kandidatuddannelsen, vil have mulighed for at lære de metoder og teknikker, der er nødvendige for at håndtere, planlægge, designe og gennemføre de nødvendige procedurer for at optimere sikkerheden for de forskellige aktiver under hensyntagen til de seneste trusler, der for nylig er kommet frem.

Hvad gør denne mester unik?UPC-VIU interuniversitets mastergrad.100% online-tilstand.Studier anerkendt internationalt som ISACA.Professionel profil krævet meget.Uddannelse for at videregive informationssystemets revisorscertificering (CISA).Uddannelse til at overføre Nexus Cyber ​​Security Certificate (CSX) udstedt af ISACA.karrieremuligheder... [-]

Kandidatuddannelsen I Mægling Og Konfliktstyring

VIU Valencian International University
Online Deltid 1 år October 2018 Spanien Valencia

Mægling er et område med faglig specialisering i konfliktstyring i forskellige sammenhænge omfattet af forskellige lovgivninger. Det betragtes som en fredelig måde at skabe et rum for dialog, hvor folk kan henvende sig til stillinger med hjælp fra mægleren. [+]

Mægling er et område med faglig specialisering i konfliktstyring i forskellige sammenhænge omfattet af forskellige lovgivninger. Det betragtes som en fredelig måde at skabe et rum for dialog, hvor folk kan henvende sig til stillinger med hjælp fra mægleren.

Definition af programmet

Vores mester er præsenteret som en hjørnesten, en afbalanceret kombination mellem teori og praksis, idet det fremhæves, at undervisningsgruppen er sammensat af professionelle mediatorer, der har formidlet deres sædvanlige erhverv, hvilket giver en realistisk og nuværende vision om verdenen af mægling.

Hvad gør denne mester unik?Master anerkendt i Justitsministeriets officielle justitsregister i overensstemmelse med det, der er reguleret i vores lovgivning og gør det muligt for deres elever at udøve mægling.Hele klosteret dannet af aktive fagfolk eksperter i mægling og kendskab til den internationale dynamik af samme.Mægling er et af de uddannelsesprojekter med den største fremskrivning i beskæftigelsesegnetheden i de kommende år.Klasser med virkelige praktiske tilfældeInternational akademisk træning til at udøve erhvervet uden for Spanien.Specialisering i forskellige former for mægling: internationalt, samfundsfællesskab, kriminelle, familie ...... [-]