MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Valencia her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Som den 3. største by i Spanien, er Valencia ligger i Valencia samfund. Det er en kommerciel havn by med over 1 million indbyggere. Det har rig kultur, flere seværdigheder og museer. Det har over 4 universiteter.

Mastergrad Valencia Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Valencia. Find din kandidatgrad i Valencia her!

resultater fundet Filter

Masteruddannelse i politisk marketing og corporate communication

Universidad Católica de Valencia
på universitet Deltid 1 år September 2019 Spanien Valencia

Master omfatter ture og uddannelsesmæssige besøg til politiske institutioner såsom Palacio de la Moncloa (altid afhængig af tilgængelighed af komplekse dagsorden inden for den periode af det akademiske år).

Masters i protokol design, oprettelse og forvaltning af erhvervskunder og institutionelle arrangementer

Escuela Internacional de Protocolo
på universitet Deltid 1 uge Kontakt skolen Spanien Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 mere

Føreren i PROTOKOL, design, udvikling og adresse Corporate and Institutional BEGIVENHEDER, den internationale skole i protokol er et stærkt konkurrencepræget program, der forbereder og professionelt sætte den studerende til udvikling af Skabelsen, Ledelse og Design Arrangementer og institutionelle forbindelser .

International Master i ledelse og tilrettelæggelse af arrangementer, protokol, ceremonielle og institutionelle relationer

Escuela Internacional de Protocolo
Online Fuldtid Deltid 1000 timer Åben tilmelding Spanien Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 5 mere

Den internationale skole i protokol (EIP) præsenterer den sjette udgave af den internationale Master i Ledelse og Organisation af Events, protokol, Ceremoniel og institutionelle forbindelser. Den EIP, grundlagt i 1996, er et universitetscenter med speciale inden for protokollen og tilrettelæggelse af arrangementer, der ikke begrænser sin aktivitet kun undervisning, men også i forskning, formidling og vejledning af deres elever.

Master i Arkitektur, Design og Innovation - MArch

Universidad Europea
på universitet Fuldtid September 2019 Spanien Madrid Kina Shanghai USA San Diego Irvine Valencia Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spain Online Las Palmas de Gran Canaria + 10 mere

Du vil lære på et sted for interaktion og forhold mellem forskellige kulturpunkter gennem udstillinger, arrangementer, undervisningsprogrammer og faglige værker. De forskellige rum inden for Espai Alfaro (Valencia) giver mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og situationer til at skabe, udveksle og formidle design.

Mester i iværksætteri og ledelse

EDEM - Escuela de Empresarios
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Valencia

Master i Entreprenørskab og Ledelse har til formål at uddanne potentielle iværksættere i både lederegenskaber er nødvendige for at gennemføre et projekt og business management viden, som vil gøre det muligt for den studerende at omdanne en idé til en bæredygtig forretning i tide.

International Joint Master of Research i Arbejds- og Organisationspsykologi

Maastricht University, Faculty of Psychology and Neuroscience
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Holland Maastricht

Hvilke arbejdsforhold hjælper med at forhindre mental træthed? Hvad afgør effektiviteten af et hold? Og hvordan stimulerer du innovation? Dette er nogle af de emner, som en arbejds- og organisationspsykolog studerer.

Master i litterær skabelse

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år Oktober 2019 Spanien Valencia Barcelona

Til det knappe akademiske tilbud, der opdages på skabelsesområdet, tilføjes fraværet af ambitiøse læseplaner, der adresserer handelen med at skrive fra en yderst praktisk og tværfaglig tilgang.

Kandidatuddannelsen i undervisning spansk som fremmedsprog

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år Kontakt skolen Spanien Valencia Barcelona

Udvidelsen af ​​spansk har ledsaget af en stigende popularitet af sin undersøgelse i de seneste år. Programmer som f.eks. Besøgende professorer til at indføre spansk som fremmedsprog eller den franske uddannelsesreform har udløst efterspørgslen efter spansktalere.

Kandidatgrad i forebyggelse af narkotikamisbrug og andre vanedannende adfærd

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år Oktober 2019 Spanien Valencia Barcelona

I vores samfund forårsager brugen af ​​narkotika såvel som vanedannende adfærd uden substans (patologisk gambling, ikt osv.) Problemer og forstyrrelser af forskellig art, der påvirker et stort antal mennesker. Forebyggelse er den bedste omkostningseffektive strategi.

Universitets mastergrad i særlige uddannelsesmæssige behov og tidlig omhu

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 år Kontakt skolen Spanien Valencia Barcelona

Som faglærer på uddannelsesområdet skal du have kendskab til tidlig opmærksomhed og særlige uddannelsesbehov, således at du takket være din præstation kan kompensere de mulige uligheder for indrejse og varighed i elevernes uddannelsessystem.

Master i Neurodevelopment Disorders

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Deltid Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 3 mere

Mesteren i Neurodevelopmental Disorders uddanner kvalificerede fagfolk, højt specialiseret i diagnose og terapeutisk tilgang til lidelser, der oftest rammer børn.

Kandidatuddannelse i børne- og ungdomspsykoterapi

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Online Fuldtid Deltid Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 5 mere

Kandidatuddannelsen i børne- og ungdomspsykoterapi giver dig de nødvendige færdigheder til evaluering, diagnose, intervention og forebyggelse af psykiske sygdomsforstyrrelser med større prævalens hos børn og unge fra en kognitiv adfærdsmæssige orientering.

Master i kognitiv adfærdsmæssige psykoterapi

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Online Fuldtid 16 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 5 mere

Master of Cognitive Behavioral Therapy sigter mod at sætte eleverne i stand til at lære de relevante tekniske og personlige færdigheder, at enhver psykolog skal udvikle en effektiv og ansvarlig professionel psykoterapeutisk praksis under en kognitiv adfærdsmæssig tilgang.

Master i specialundervisning

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 2 mere

Den nuværende uddannelsesmæssige sammenhæng kræver fagfolk, der kan støtte elever med særlige behov (autismespektrumforstyrrelse, høje evner, intellektuelle handicap, sensoriske eller motoriske underskud, læsefærdigheder, etc.), der søger maksimal integration.

Master i Neurorehabilitering

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
på universitet Fuldtid 1 - 2 år Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Valencia Mexico Culiacán + 4 mere

Neuruducation har transformeret træningsparadigmet ved at inkorporere og fremme den tværfaglige integration af uddannelsesvidenskaberne med dem, der studerer hjernens funktion. Således er der sket hidtil usete fremskridt i læringsprocessen, da de bidrager til forbedring af menneskers neurokognitive og følelsesmæssige evner.