Filter
Kandidatgrader
Kina Studietype: alle Hastighed: alle

Master Sprog i Kina - Master Kina

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Studerende tager en Master i sprog vil være i stand til at demonstrere vigtigste begreber i en række sproglige discipliner og samtidig udvikle ekspertise i lingvistik procedurer. Udover sproglige udvikling, vil de studerende tage en tværfaglig tilgang, der kræver kritisk tænkning.

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Master grad programmer i Sprog i Kina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Sprog, Kina

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Yunnan University

Kandidatuddannelsen i kinesisk international uddannelse forbereder eleverne til en professionel karriere i undervisning i kinesiske oversøiske lande. College of Internati ... [+]

Kandidatuddannelsen i kinesisk international uddannelse forbereder eleverne til en professionel karriere i undervisning i kinesiske oversøiske lande. College of International Students of Yunnan University giver eleverne en bred vifte af sproglig og kulturel viden til brug på den internationale arena.

AnsøgningskravStuderende skal have god moralsk karakter (ikke kriminel rekord) og være villig til at overholde alle love, regler og regler i Kina og Yunnan University . Studerende skal respektere Kinas sociale etik og skikke.Studerende skal være i god fysisk sundhed og opfylde sundhedsstandarderne for internationale studerende.Studerende skal være under 40 år samt indehavere af en bachelorgrad.Studerende skal have en gammel HSK (kinesisk færdighedseksamen) Band 6 eller ny HSK Band 5 eller bachelor-grad i forbindelse med kinesisk sprogstudier.Ansøgningsmetoder... [-]
Kina Kunming
Kontakt skolen
Kinesisk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
Kina Ningbo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Southwestern University of Finance and Economics

3 år postgraduat program, som starter hver slutningen af ​​februar eller begyndelsen af ​​september. ... [+]

Programmets varighed: 3 år postgraduat program, som starter hver slutningen af ​​februar eller begyndelsen af ​​september. Første år, kinesisk sprogstudium; Andet år, kinesisk erhvervslovgivningen undersøgelse; Tredje år: Praksis og speciale.

Undervisningssprog: Engelsk

GEBYRER Studieafgifter: For at fremme denne nye internationale program, med den betingelse af anvendelse før år 2015 er studieafgift for Master of Laws i kinesisk Business program fastsat af SWUFE.

Leveomkostninger: Alt i personlige leveomkostninger varierer afhængigt af personlige valg. Et skøn på 1200 RMB per måned til generelle leveomkostninger er en realistisk beregning for Chengdu by. ... [-]

Kina Chengdu
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk