Filter
Kandidatgrader
Rusland Sankt-Peterburg Saint Petersburg Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Stordata (big data) i Saint Petersburg her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Big data omhandler mængde, art, kontekst, sammenhæng og kvalitet i store datasæt. En klar forståelse af matematik og datalogi er påkrævet for denne fagområde. Resultater i store data er blevet anvendt i militæret, sektoren offentlige finanser, uddannelse og mere.

 

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

St. Petersburg Byen ligger langs Neva-floden. Det har en befolkning på over 5 millioner indbyggere. Byen har 716 folkeskoler og 80 erhvervsskoler.

Stordata (big data) Saint Petersburg. Få alt information om Stordata (big data) og kontakte skolen for Saint Petersburg Stordata (big data) direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Stordata (big data), Saint Petersburg

Grader
Sted
Rusland
Sankt-Peterburg
Saint Petersburg
Studietype
Hastighed
Saint Petersburg University

Programmet sigter mod at udvikle grundlæggende viden i ledelse og up-to-date analytiske værktøjer, der bruges til at informere ledelsesmæssige beslutninger. Kandidater vi ... [+]

Stordata (big data) Saint Petersburg. Uddannelsesniveau: MasteruddannelseUndervisningstype: HeltidVarighed: 2 årUndervisningssprog: EngelskFordele ved programmetProgrammet sigter mod at udvikle grundlæggende viden i ledelse og up-to-date analytiske værktøjer, der bruges til at informere ledelsesmæssige beslutninger. Kandidater vil være udstyret med viden om store data analytics værktøjer og evne til at bruge dem til at løse ledelsesmæssige opgaver.Akademisk personale med undervisningserfaring i førende internationale handelsskoler, herunder gæsteforelæsere fra førende internationale handelsskoler og erfarne praktikere fra førende datakrævende virksomheder.Master afhandling er et fuld-cycle stort data forskningsprojekt. Det er en casestudie af et eksisterende privat eller statligt ejet selskab. Denne unikke kombination af teori og praktisk tværfagligt projektarbejde vil give fremtidige kandidater et bredt spektrum af kompetencer for at opfylde deres faglige mål.Programmet undervises på engelsk i et tværkulturelt miljø, der forbedrer ansættelsesmulighederne for kandidater på det internationale arbejdsmarked.HovedretterStatistisk data analyse i PythonMaskinelæringBehandling af naturligt sprog og billederIntroduktion til sektoranalyseMarkedsanalyserProjektledelseModerne strategisk analyseLedelsesøkonomiDesign tænkningVidenshåndteringEnterprise arkitekturDigital forretningData Mining og VisualiseringTeknologi iværksætteriMarkedsføring af innovative produkterNøglekompetencerUdvikling af forretningsstrategi;Identifikation og minimering af risiciVirksomhedseffektivitetsforøgelse og optimering af forretningsprocesser;Kundesegmentering og markedsanalyse;Vareforøgelse for kunderne;Nyt produkt- og serviceoprettelse.Karrieremuligheder... [-]
Rusland Saint Petersburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk