Filter
Kandidatgrader
Sudan Studietype: alle Hastighed: alle

Master Sudan - Master i Sudan

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

På et tidspunkt var der mange succesfulde universiteter placeret i hele Sudan. Desværre har stadig mere militariserede tilstand af nationen gjort betydelig skade på indskrivning niveauer. De fleste college-alderen hanner i Sudan er tvunget ind i militærtjeneste snarere end at være i stand til at forfølge uddannelse.

Master Sudan - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter i Sudan. Kontakt skolen her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Stafford Global

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karriere ... [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]

Sudan Khartoum
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk