MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid Sundhedsforvaltning i Ontario

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

 

Health Administration programmer har til formål at forberede eleverne til forskellige medicinske business positioner, såsom hospital administrator eller klinik receptionen Tilknyt. Afhængig af den tilsigtede karriere niveau, kursusaktiviteter omfatter normalt forskellige emner, såsom medicinsk etik eller datastyring.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Deltid Sundhedsforvaltning i Ontario. Få alt information om Deltid Sundhedsforvaltning og kontakte skolen i Ontario direkte!

1 Resultater i Sundhedsforvaltning, Ontario Filter

Føreren af ​​sundhed administration (MHA)

Telfer School of Management, University of Ottawa
på universitet Fuldtid Deltid 15 måneder Kontakt skolen Canada Ottawa + 1 mere

I mere end 40 år, har universitetet i Ottawa MHA program på Telfer School of Management udstyret Canadas fremtid sundhedspleje ledere med den viden og færdigheder til at lykkes i denne udfordrende område.