MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid Sundhedsforvaltning Nordamerika

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Strukturen i moderne medicin er sådan, at alle medicinske institutioner, fra uafhængige praksis til store hospitaler, er ofte behov for administrativ erhvervsstøtte. Sundhed administration programmer har til hensigt at forberede de studerende til succes i disse karrierer.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Deltid Sundhedsforvaltning Nordamerika. Få alt information om Deltid Sundhedsforvaltning og kontakte skolen Nordamerika direkte!

8 Resultater i Sundhedsforvaltning, Nordamerika Filter

Master of Health Administration

Missouri State University
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2019 USA Springfield + 1 mere

Vores program forbereder dig til en karriere i sundhedsvæsenet ledelse og administration. Håndtering af sundhedspleje organisationer i dagens dynamiske og komplekse miljø er en udfordrende erhverv, og der er behov for kvalificerede ledere til at lede organisationer i at levere høj kvalitet patientbehandlingen på den mest omkostningseffektive måde.

Master of Public Administration: sundhedsvæsenet administration

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken.

Føreren af ​​sundhed administration (MHA)

University of Phoenix Online
Online Fuldtid Deltid 2 år September 2019 USA Phoenix + 1 mere

Kandidater af MHA programmet vil få forbedret deres ledelse / administrative baggrund og speciale område gennem færdiggørelsen af ​​et pensum, der giver de studerende med de nyeste teorier og moderne praksis applikationer.

Føreren af ​​sundhed administration (MHA)

Telfer School of Management, University of Ottawa
på universitet Fuldtid Deltid 15 måneder Kontakt skolen Canada Ottawa + 1 mere

I mere end 40 år, har universitetet i Ottawa MHA program på Telfer School of Management udstyret Canadas fremtid sundhedspleje ledere med den viden og færdigheder til at lykkes i denne udfordrende område.

MicroMasters Program i Healthcare Administration (Doane University)

edX
Online Fuldtid Deltid 8 - 40 uger Kontakt skolen USA Cambridge + 1 mere

Sundhedsvæsenets MicroMasters-program introducerer eleverne i ledelses- og ledelsesrammer, teorier og casestudier, der er specifikke for sundhedsorganisationer. Det vil også forberede eleverne på færdigheder til at håndtere de komplekse problemer, der er forbundet med sundhedssystemer og føre i den offentlige sundhedssektor.

MicroMasters Program i Certified Lifestyle Medicine Executive (Doane University)

edX
Online Fuldtid Deltid 10 - 50 uger Kontakt skolen USA Cambridge + 1 mere

Certified Lifestyle Medicine Executive MicroMasters programmet vil introducere dig til ledelsesrammer og forberede dig til at håndtere de komplekse problemer i folkesundhed, sundhedssystemer og relaterede industrier. Du vil lære de færdigheder, der er nødvendige for at forebygge og behandle menneskers sygdom ved brug af livsstil medicin og befolkningsbaserede sundhedsydelser, der involverer individet, samfundet og det større samfund.

Master i Health Services Management (MPA)

Mercy College
på universitet Online Fuldtid Deltid

Fremskynd dine uddannelser og karrieremuligheder i sundhedsplejen Sundhedsforvaltere spiller en central rolle i nutidens hurtigt skiftende sundhedsmiljø.

Master of Health Administration

Queens University of Charlotte Online
Online Deltid 24 måneder Januar 2020 USA Charlotte

Queens University of Charlotte's online Master of Health Administration tilbyder en anvendt læseplan bygget på universel forretningspraksis og princippet lederskab oversat til sundhedspleje miljø.