Filter
Kandidatgrader
USA New Jersey Studietype: alle Hastighed: Deltid

Find de bedste Deltid Sundhedsforvaltning i New Jersey

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En mastergrad i Health Administration gælder mange arbejder fagfolk fra sygeplejersker, til apotekere og en række andre sundheds positioner. Programmet supplerer de eksisterende kliniske færdigheder kombineret med ekspert-niveau forretningsmæssige og organisatoriske lederskab viden, færdigheder til at hjælpe dig med at blive en mere effektiv sundhedspleje manager.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Sundhedsforvaltning i New Jersey. Få alt information om Deltid Sundhedsforvaltning og kontakte skolen i New Jersey direkte!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Sundhedsforvaltning, New Jersey

Kean University

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og vide ... [+]

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken. Dette program er velegnet til dem arbejder i øjeblikket i sundhedsorganisationer og for dem, der søger at komme ind i sundhedsydelser administration felt.

Hvis du vil vide mere om Master of Public Administration: Health Services Administration program, besøg http://grad.kean.edu/masters-programs/health-services-administration.

[-]
USA New York Union
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk