MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid Sundhedsforvaltning i Union

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En mastergrad i Health Administration gælder mange arbejder fagfolk fra sygeplejersker, til apotekere og en række andre sundheds positioner. Programmet supplerer de eksisterende kliniske færdigheder kombineret med ekspert-niveau forretningsmæssige og organisatoriske lederskab viden, færdigheder til at hjælpe dig med at blive en mere effektiv sundhedspleje manager.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Union Missouri er en af ​​de hurtigst voksende byer i staten. Med den øgede økonomi vækstrate give gymnasier og universiteter glimrende forretning og udvikling uddannelser.

Deltid Sundhedsforvaltning i Union. Få alt information om Deltid Sundhedsforvaltning og kontakte skolen i Union direkte!

1 Resultater i Sundhedsforvaltning, Union Filter

Master of Public Administration: sundhedsvæsenet administration

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken.