MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Deltid Sundhedsforvaltning i New York

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En mastergrad i Health Administration gælder mange arbejder fagfolk fra sygeplejersker, til apotekere og en række andre sundheds positioner. Programmet supplerer de eksisterende kliniske færdigheder kombineret med ekspert-niveau forretningsmæssige og organisatoriske lederskab viden, færdigheder til at hjælpe dig med at blive en mere effektiv sundhedspleje manager.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

New York er byen med en stor global betydning og har en betydningsfuld indflydelse på handel, finans, medier, grafik, mode, forskning, uddannelse og teknologi i verden. Der er talrige højere læreanstalter og forskningsinstitutter i byen især medicin og biovidenskab.

Deltid Sundhedsforvaltning i New York. Få alt information om Deltid Sundhedsforvaltning og kontakte skolen i New York direkte!

1 Resultater i Sundhedsforvaltning, New York Filter

Master of Public Administration: sundhedsvæsenet administration

Kean University
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA New York Union + 1 mere

Master of Public Administration: Health Services Administration program forbereder kandidater til lederstillinger i sundhedsvæsenet organisationer. De færdigheder og viden, der kræves for at udføre effektivt som sundhedsydelser administratorer erhverves både i klasseværelset og i marken.