Deltid MBA, Kandidatuddanning i Sverige, Östersund

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Östersund er en garnison by i Sverige. Det er placeret i midten af ​​landet i en Jämtland. Det er en urban by med over 40.000 indbyggere. Byen har flere universiteter.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Sverige, Östersund. Kontakt skolen her!

Læs mere

Kandidatgrad I Idræt - Optimering Med Fokus På Eliteidræt

Mid Sweden University
på universitet Deltid 2 år September 2018 Sverige Östersund

Moderne sport er under konstant udvikling, med faktorer, der fremmer præstationer, lederudvikling, skadesforebyggelse og nye træningsmetoder spiller en central rolle. Denne udvikling har øget behovet for forskningsbaseret støttet ekspertise. Dette program giver dig mulighed for at arbejde effektivt inden for eliteidræt og / eller fremskridt på yderligere postgraduate studier i idræt. [+]

Moderne sport er under konstant udvikling, med faktorer, der fremmer præstationer, lederudvikling, skadesforebyggelse og nye træningsmetoder spiller en central rolle. Denne udvikling har øget behovet for forskningsbaseret støttet ekspertise. Dette program giver dig mulighed for at arbejde effektivt inden for eliteidræt og / eller fremskridt på yderligere postgraduate studier i idræt.

Programmet leveres på deltid på et avanceret niveau og fokuserer på performance analyse, sport fysiologi, elite uddannelse og coaching / ledelse inden for sport videnskab. Programmet giver de studerende mulighed for at udvikle og anvende deres praktiske og teoretiske viden til bedre at håndtere komplekse situationer i sport, herunder på eliteniveau. Programmet indeholder en række nøglekomponenter, der vedrører de komplekse operationer af nationale og internationale elite organisationer samt videnskabelig teori og metoder og et selvstændigt forskningsprojekt. De teoretiske komponenter vil blive leveret online, men med gratis on-campus møder / seminarer i Östersund. Programmet køres i et samarbejde mellem Health Science Department (Idræt programmet) og det svenske Vintersport Forskningscenter (SWRC). Desuden kan visse aspekter af programmet foregår i forskellige faciliteter, såsom SWRC, Östersund's National Ski Stadium og Åre National Arena.... [-]


Mester I Turismen

Mid Sweden University
på universitet 2 år September 2018 Sverige Östersund

De to års kandidatuddannelse er udviklet i samarbejde med Etour, en førende turisme forskningscenter i Nordeuropa. Med os, vil de studerende modtage en unik mulighed for at få undervisning af høj kvalitet gennem banebrydende kurser, der linker up-to-date forskning til nutidige praksis inden for turisme og menneskelig geografi. [+]

De to års kandidatuddannelse udbydes af Institut for Turisme Studies og geografi er udviklet i samarbejde med Etour, en førende turisme forskningscenter i Nordeuropa. Med os, vil de studerende modtage en unik mulighed for at få undervisning af høj kvalitet gennem banebrydende kurser, der linker up-to-date forskning til nutidige praksis inden for turisme og menneskelig geografi.

Mere detaljeret, dette problem-baserede og projektorienteret program søger at udvikle eleverne så meget som fagfolk ved at formidle en samlet forståelse af teoretiske, metodiske og praktiske tilgange er nødvendige for at forstå og håndtere kerne, moderne og nye spørgsmål i forbindelse med komplekse globale fænomener og deres konsekvenser for lokal bæredygtighed, politisk beslutningstagning, og beslutningsprocesser i forbindelse med turisme samt turisme destination udvikling, planlægning og styring. Kandidater har mulighed for enten at opnå en grad i Turisme Studies eller human geografi. Her tager de en del i en interessant kombination af engelsk undervist, uafhængig forskning og studiebesøg, giver eleverne mulighed for at udnytte fordelene ved vores geografiske placering, og ved at integrere virkelige verden ansøgning og akademisk teori. Desuden vores kurser understrege kollektivisme så meget som individualisme, mens ofte skabe muligheder for at mødes og tæt samarbejde med førende forskere og fagfolk fra hele verden. ... [-]


Mester I Turisme Undersøgelser (et år)

Mid Sweden University
på universitet 1 år September 2018 Sverige Östersund

Vores kandidatuddannelse tilbyder dig en uddannelse af høj kvalitet vedrørende up-to-date forskning inden for turisme. Programmet er knyttet til Etour, en førende turisme forskningscenter i Nordeuropa. [+]

Vores kandidatuddannelse tilbyder dig en uddannelse af høj kvalitet vedrørende up-to-date forskning inden for turisme. Programmet er knyttet til Etour, en førende turisme forskningscenter i Nordeuropa.

Programmet beskæftiger sig med destinationer udvikling og bæredygtighed. Under din uddannelse, du som studerende deltage i en interessant kombination af kurser, studiebesøg og uafhængig forskning. Ved afslutningen af ​​studiet, har du en stærk track record, der giver dig mulighed for at arbejde i ledende stillinger og til at udføre forskning i en global sammenhæng. Eksamen i dette program kan enten tages turisme eller human geografi. Undervisning i dette program foregår på engelsk. Uddannelsen udbydes på Midtsverige University campus i Östersund, som er et ideelt miljø for at studere turisme og bæredygtig udvikling. Nem nærhed til de svenske og norske fjelde, betyder, at de studerende nemt kan få adgang til mange af regionens bedste destinationer. Fordi programmet er knyttet til Den Europæiske Tourism Research Institute, dette gør det muligt for studerende at deltage i den aktuelle forskning og udvikle internationale kontakter.... [-]


Master in Ecotechnology & Sustainable Development

Mid Sweden University
på universitet 2 år September 2018 Sverige Östersund

[+]

Nye muligheder åbne med færdigheder fra det internationale Kandidatuddannelsen i miljøteknologi og bæredygtig udvikling. Programmet giver dig en dybere viden om naturressourceforvaltning fra et systemisk perspektiv.

[-]