Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Sverige, Kalmar

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Til den sydøstlige Sverige ligger Kalmar by i Småland. Byen er hovedstad i Kalmar Kommune og har over 30, 000 indbyggere. Det er hjemsted for Linné University.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Sverige, Kalmar. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Informationssystemer (120 Point)

Linnaeus University, Faculty of Technology
Online Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Växjö Kalmar + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Information Systems giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design, anvendelse og ledelse af informationssystemer i organisationer og virksomheder. [+]

Informationssystemer, Master Program, 120 point

Niveau: Second Level

Institut: Tekniske Fakultet og Teknologi

Undervisning Sprog: English

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere.

Kandidatuddannelsen i Information Systems giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design, anvendelse og ledelse af informationssystemer i organisationer og virksomheder. Eksempler på temaer i programmet omfatter: forvaltning af viden, deltagelsesdesign, lederskab i samarbejde arbejde, faglig etik, informationssikkerhed, e-business, strategisk planlægning af informationssystemer og systemer tænkning.... [-]


Mester I Informationssystemer (60 Point)

Linnaeus University, Faculty of Technology
Online Fuldtid 1 år September 2018 Sverige Växjö Kalmar + 1 mere

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere. [+]

Informationssystemer, Master Program, 60 point

Niveau: Second Level

Institut: Tekniske Fakultet og Teknologi

Undervisning Sprog: English

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere.

Dette program giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, projektering og anvendelse af informations-systemer i organisationer og virksomheder. Det vil også forberede forskningsundersøgelser inden for informatik. Formålet er at give hver elev nødvendige for at beskrive og analysere virksomheder kompetence og deres behov for at udvikle informationssystemer.

For at være i stand til at arbejde på disse områder, vi mener det er vigtigt at have evnen til kritisk og systematisk integrere viden og til at analysere og håndtere komplekse spørgsmål og problemstillinger.Det er også vigtigt at udvikle en evne til kritisk, selvstændigt og på en kreativ måde identificere og udtrykke spørgsmål. ... [-]