Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Sverige, Malmø

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Malmø er hovedstaden i Skåne County, Sverige. Det er sæde by i Malmø kommune og har over 600.000 mennesker. Det har flere universiteter og adskillige andre højere læreanstalter.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Sverige, Malmø. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master in Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media, and Creative Industries (Two Years)

Malmö University
Online Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Malmø

[+]

Programmet, som er webbaseret og fuldtidsuddannet, gør uddannelsen tilgængelig for studerende globalt og tilbyder en unik blanding af afstands- og campusbaseret læring.

Kurser [-]

Master in Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media, and Creative Industries

Malmö University
Online Fuldtid 1 år September 2018 Sverige Malmø

[+]

Medie- og kommunikationsstudier: Nøgletemaer i Medie- og Kommunikationsstudier, 15 point (KK640B) obligatorisk

[-]

Master I Kommunikation Til Udvikling

Malmö University
Online Deltid 2 år September 2018 Sverige Malmø

[+]

[-]