Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Sverige, Växjö

Kandidat

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

"Växjö har over 60.000 indbyggere. Byen er situatate i Kronobergs len, Sverige. Byen har flere industrivirksomheder og er hjemsted for Linné University. "

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Sverige, Växjö. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mester I Informationssystemer (120 Point)

Linnaeus University, Faculty of Technology
Online Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Växjö Kalmar + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Information Systems giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design, anvendelse og ledelse af informationssystemer i organisationer og virksomheder. [+]

Informationssystemer, Master Program, 120 point

Niveau: Second Level

Institut: Tekniske Fakultet og Teknologi

Undervisning Sprog: English

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere.

Kandidatuddannelsen i Information Systems giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, design, anvendelse og ledelse af informationssystemer i organisationer og virksomheder. Eksempler på temaer i programmet omfatter: forvaltning af viden, deltagelsesdesign, lederskab i samarbejde arbejde, faglig etik, informationssikkerhed, e-business, strategisk planlægning af informationssystemer og systemer tænkning.... [-]


Mester I Informationssystemer (60 Point)

Linnaeus University, Faculty of Technology
Online Fuldtid 1 år September 2018 Sverige Växjö Kalmar + 1 mere

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere. [+]

Informationssystemer, Master Program, 60 point

Niveau: Second Level

Institut: Tekniske Fakultet og Teknologi

Undervisning Sprog: English

Informationssystemer giver muligheder for virksomhederne og for folk at kommunikere, lære, forny og organisere.

Dette program giver avanceret og bredt kendskab til planlægning, projektering og anvendelse af informations-systemer i organisationer og virksomheder. Det vil også forberede forskningsundersøgelser inden for informatik. Formålet er at give hver elev nødvendige for at beskrive og analysere virksomheder kompetence og deres behov for at udvikle informationssystemer.

For at være i stand til at arbejde på disse områder, vi mener det er vigtigt at have evnen til kritisk og systematisk integrere viden og til at analysere og håndtere komplekse spørgsmål og problemstillinger.Det er også vigtigt at udvikle en evne til kritisk, selvstændigt og på en kreativ måde identificere og udtrykke spørgsmål. ... [-]