Deltid MBA, Kandidatuddanning i Sydafrika, Port Elizabeth

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Port Elizabeth City, også kaldet The Bay er en af ​​de store byer i Sydafrika. Byen har en historie, der daterer sig tilbage til 1820 som en central havn under det britiske forlig. Vista University, den største i det sydlige Cape findes her.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Sydafrika, Port Elizabeth. Kontakt skolen her!

Læs mere

MPhil I Tourism Management (forskning)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid 1 - 4 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

MPhil i Tourism Management (forskning) [+]

Adgangskrav

En relevant Honours eller en Postgraduate Diploma i turisme og / eller Hospitality Management eller tilsvarende på NQF niveau 8 med en samlet hovedet af 60%.

RE-ADGANG

I tilfælde af afhandlingen blive afvist direkte af censorerne vil der ikke være yderligere mulighed for at genfremsætte en forbedret version af denne eller nogen anden forskning afhandling (se Regel G4.8.5).

VARIGHED

Kvalifikationen skal strække sig over en periode på mindst et år og en periode på fire års studier maksimum.

[-]

MCom I økonomi (kursusaktiviteter)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

MCom i økonomi (Kursusaktiviteter) [+]

GENERELT

Medmindre andet er angivet nedenfor, graden Master of Commerce: skal Economics tildeles i overensstemmelse med de generelle regler for Masters 'grader som offentliggjort i det generelle Prospekt og Postgraduate Research Policy.

ADGANGSKRAV

En Honours i økonomi eller tilsvarende, med en samlet hovedet af 60%.

Tilbagetagelse REGLER

En kandidatuddannelse kandidat er tilladt at gentage en mislykket modul én gang. I tilfælde af et forskningsprojekt afhandling blive afvist direkte af censorerne, vil der ikke længere være mulighed for at genfremsætte en forbedret version af denne eller nogen anden forskning afhandling (se Regel G4.8.5).

VARIGHED

Kvalifikationen skal strække sig over en periode på mindst et år og en periode på fire års fuldtidsstudium maksimum.... [-]


MCom I Business Management (kurser)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid 1 - 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

MCom i Business Management (Kursusaktiviteter) [+]

ADGANGSKRAV

Medmindre Senatet træffer anden, skal kandidaterne adgang til undersøgelserne for graden af ​​Master of Commerce: Business Management, hvis de har en Honours i Business Management. Alle kandidater skal dog være genstand for udvælgelsen.

Bemærk: Potentielle kandidater til modulet arbejdsprogram skal gælde i god tid, og præsentere sig selv til et interview i slutningen af ​​September.

GENERELT

Medmindre andet er angivet nedenfor, graden af ​​Master of Commerce: tildeles Business Management i overensstemmelse med de generelle regler for Masters 'grader som offentliggjort i det generelle Prospekt og Postgraduate Research Policy.

VARIGHED

De fuldtidsstudier skal strække sig over en periode på mindst et akademisk år, og deltids-program over mindst to på hinanden følgende akademiske år.... [-]


MPhil I Konflikt, Transformation Og Forvaltning (kursusaktiviteter)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

Programmet er designet til at gavne embedsmænd, midterste og øverste ledelse, lokale ledere, udvikling specialister, udenlandske servicepersonale, sociale praktiserende læger, lærere og skoleforvaltninger, politifolk og alle dem, der håndtere konflikter som en del af deres daglige rutine. Programmet trækker på den store erfaring med en række top sydafrikanske og internationale eksperter på området. [+]

Programmet er designet til at gavne embedsmænd, midterste og øverste ledelse, lokale ledere, udvikling specialister, udenlandske servicepersonale, sociale praktiserende læger, lærere og skoleforvaltninger, politifolk og alle dem, der håndtere konflikter som en del af deres daglige rutine. Programmet trækker på den store erfaring med en række top sydafrikanske og internationale eksperter på området.

Programmets dybde er dens centrale moduler i tilgange til studiet af konflikt, konflikter processer og konfliktløsning og management teknikker. Variety og specialisering er bygget ind gennem tværfaglige valgfrie moduler på områder som udvikling og konflikt, verdens konflikter, konflikter og regional integration og konflikt på arbejdspladsen.... [-]


Meng I Mekatronik

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid 1 - 4 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

Vores vision er at være den foretrukne leverandør af professionelle og karriere-orienteret uddannelse og forskning inden for teknik, det byggede miljø og informationsteknologi. [+]

Meng i Mekatronik

Kandidaterne skal være optaget på studiet for kvalificering af Master of Engineering i Mekatronik, hvis de holder kvalificering af Bachelor of Engineering eller en kvalifikation ved Senatet anses for at svare dertil, eller hvis de på anden måde kvalificere sig til optagelse i udtalelsen fra Senatet. Alle kandidater skal underkastes udvælgelseskriterier, som er fastsat af afdelingen.

Tekniske Fakultet, det byggede miljø og Informationsteknologi

Vision og mission

FAKULTET VISION

Vores vision er at være den foretrukne leverandør af professionelle og karriere-orienteret uddannelse og forskning inden for teknik, det byggede miljø og informationsteknologi. ... [-]


Master Of Public Administration

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Deltid 2 år February 2019 Sydafrika Port Elizabeth

Dette internationalt akkrediteret professionel postgraduate program er designet til at forbedre den viden og færdigheder af offentlige ledere. [+]

Master of Public Administration

Dette internationalt akkrediteret professionel postgraduate program er designet til at forbedre den viden og færdigheder af offentlige ledere. Programmet kan studeres enten semi-fjernundervisning eller deltid format.

Faculty of Arts

Vision og mission

Visionen for vores fakultet er at være synonymt med de højeste professionelle standarder i kunstundervisning, anerkendt af det samfund, vi tjener for både vores faglige såvel som vores kulturelle lederskab. Eleverne opfordres til at stræbe efter excellence i alle discipliner.

Fakultetet byder på mange faglige kvalifikationer med en mere faglig og / eller faglig vægt. Alle kvalifikationer ledes af kvalificerede og erfarne medarbejdere, hvoraf mange har nationale omdømme i deres valgte områder. Forskning vejledning for ph.d.-grad undersøgelser, der fører til ph.d.-niveau er deltog til af ekspert undervisere og studie ledere.... [-]