Søg her for Deltid Master Grader i Sydkorea

Top Deltid Master programmer i Sydkorea

Kandidat

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Sydkorea, officielt Republikken Korea, er et suverænt land beliggende i den sydlige del af den koreanske halvø. Navnet "Korea " er afledt af Goryeo, et dynasti, der regerede i middelalderen. Sydkorea er nu et liberalt demokrati og et økonomisk kraftcenter. De mest prestigefyldte omfattende universiteter er Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei Universitet og Korea Universitet.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Sydkorea. Find din Deltid mester i Sydkorea her!

Læs mere

Mester i politisk analyse og den offentlige orden

Higher School of Economics
på universitet Deltid 2 år September 2018 Sydkorea Seoul

Kandidatuddannelsen i Public Policy er en to-årig innovativ praksis-orienteret program udvikle de færdigheder, der kræves til at formulere emner af almen interesse, analysere alternative politikker, lette vedtagelsen og gennemførelsen af ​​bestemte offentlige valg, og evaluere deres virkninger. Målet er at uddanne professionelle analytikere og ledere i stand til at håndtere komplekse politiske spørgsmål i den moderne verden. [+]

oversigt Program

Programmet blev udviklet på grundlag af amerikanske model for undervisning Public Policy Analysis - nemlig of Public Policy Institute i Georgetown University og Johns Hopkins University, hvor lederen af ​​dette program underviste i 1993-1995. Siden 2006 Programmet accepterer udenlandske studerende og giver kurser i engelsk som HSE bidrag til Bologna-processen. Vi er konstant at udvikle og forbedre programmet og inddrage repræsentanter fra førende russiske, europæiske og amerikanske universiteter, mest indflydelsesrige tænketanke og anerkendte internationale organisationer i undervisningen.

Programmet har to koncentrationer: Public Policy Analysis, og menneskerettigheder og demokratisk regeringsførelse. Koncentration i Public Policy Analysis er resultatet af søgningen efter den ultimative professionelle uddannelsesprogram og kombinerer teoretisk og praktisk uddannelse med banebrydende internationale og russiske erfaringer på området. Koncentrationen i menneskerettigheder og demokratisk regeringsførelse blev oprettet på grundlag af FN-programmet. Programmet var den første af sin art i Rusland og er analog til den europæiske mastergrad i menneskerettigheder.... [-]


teknologiledelse MBA (tmmba)

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 18 måneder September 2018 Sydkorea Seoul

Den TMMBA Program tilbyder en streng business management læseplan med en teknologi fokus og bygger et netværk af erfarne fagfolk, mens du studerer med kyndig fakultet på et nationalt rangeret business school. [+]

Program Oversigt

18-måneders Technology Management MBA-program forbereder dig til lederskab i rivende udvikling teknologisektoren med en udøvende niveau billede af virksomheden og de færdigheder til effektivt at styre mennesker, innovation, drift og finansielle aktiver.

Curriculum for virksomheden af teknologi Technology Management MBA pensum understreger den viden og de færdigheder, du har brug for at føre an i hurtigt tempo, dynamisk, teknologi-drevet arbejdsmiljø. De tilfælde, foredrag og diskussion i klassen kredser om reelle teknologiske virksomheder og innovationer. Den viden og færdigheder opnået i klasseværelset kan anvendes til din organisations aktuelle udfordringer og mål. ... [-]