Søg her for Deltid Master Grader i Sydkorea

Top Deltid Master programmer i Sydkorea

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Sydkorea. Find din Deltid mester i Sydkorea her!

Læs mere

teknologiledelse MBA (tmmba)

University of Washington Foster School of Business
på universitet Deltid 18 måneder September 2019 Sydkorea Seoul

Den TMMBA Program tilbyder en streng business management læseplan med en teknologi fokus og bygger et netværk af erfarne fagfolk, mens du studerer med kyndig fakultet på et nationalt rangeret business school. [+]

Program Oversigt

18-måneders Technology Management MBA-program forbereder dig til lederskab i rivende udvikling teknologisektoren med en udøvende niveau billede af virksomheden og de færdigheder til effektivt at styre mennesker, innovation, drift og finansielle aktiver.

Curriculum for virksomheden af teknologi Technology Management MBA pensum understreger den viden og de færdigheder, du har brug for at føre an i hurtigt tempo, dynamisk, teknologi-drevet arbejdsmiljø. De tilfælde, foredrag og diskussion i klassen kredser om reelle teknologiske virksomheder og innovationer. Den viden og færdigheder opnået i klasseværelset kan anvendes til din organisations aktuelle udfordringer og mål. ... [-]