Filter
Kandidatgrader
Sydsudan

Master Sydsudan - Master Sydsudan

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Beboere i Sydsudan har mulighed for at forfølge de videregående uddannelser i enten et universitet eller en erhvervsskole. Selv om der er mangel på begge institutioner, flere programmer er på plads til at udvide den nuværende landskab af videregående uddannelser i Sydsudan.

Master Sydsudan - Søg her for Kandidat programmer, master programmer på universiteter Sydsudan. Kontakt skolen her!

Read More Read Less

Results

Stafford Global

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karriere ... [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]

Sydsudan Juba
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Sydsudan
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Juba
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk