Filter
Kandidatgrader
Syrien

Master Syrien - Master i Syrien

Mange elever har opdaget en Master i Syrien til en akademisk uddannelse. Internationale studerende vælger en Master i Syrien på grund af kvaliteten af ​​uddannelse, lave leveomkostninger, og oplevelsen af ​​at blive nedsænket i en autentisk og traditionel miljø. Syrerne er kendt for at være blandt de mest venlige og gæstfrie mennesker, og studerende kan nyde alt, at Syrien har at tilbyde, såsom historiske steder, gamle byer, souqs, slotte, og fremragende køkken.

Nogle af Master i Syrien programmer, der er populære for internationale studerende er inden for kommunikation, informationsteknologi, økonomi, arabiske studier, kriminologi, og ledelse. Studerende, der vælger en Master i Syrien bliver meget mere end en kandidat uddannelse, de har en mulighed for at opleve personlige, kulturelle og intellektuelle vækst.

Du kan lære mere om en Master i Syrien ved at læse gennem programmet mulighederne nedenfor.Tag det næste skridt mod dine personlige og professionelle mål i dag!

Read More Read Less

Results

Stafford Global

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karriere ... [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]

Syrien Damascus
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Syrien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Damascus
    )

)
1
Åben tilmelding
Full-time
Part-time
Undervisning både online og på universitetet

Læs mere på dansk