Søg her for Deltid Master Grader i Syrien

Top Deltid Master programmer i Syrien

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Meget som mange måske tror dette asiatiske land har intet godt end de bibelske historier, har Syrien været stigende så vidt fremmed attraktion er berørt. Mange mennesker er kommet til at besøge landet for turisme grunde eller bare for helligdage. Leveomkostningerne og studere her er overkommelig. Arabisk er det officielle sprog i Syrien. Du kan få hvert kursus du har brug for fra Damaskus University, Tishreen Universitet eller universitet i Aleppo.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Syrien. Find din Deltid mester i Syrien her!

Læs mere

University of Dundee Master of Education

Stafford Global
Undervisning både online og på universitetet Deltid Åben tilmelding Syrien Damascus

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø. [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]