Filter
Kandidatgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find mastergrad i Teknisk tegning her!

En kandidatgrad giver eleverne mulighed for at udvide deres viden og færdigheder inden for specialiserede studieområder. Disse kandidatniveau programmer kan normalt være afsluttet inden for et til to år.

Hvad er en kandidat i teknisk tegning? Disse programmer tager sigte på at bygge videre på den konceptuelle forståelse af arkitektur, ingeniør- og designmetoder og udøve tegnefærdigheder, som skal udnyttes i faglige rammer. Kursusemner kan udforske tegning inden for rammerne af billedkunst, byplanlægning, teknologi og humaniora. Studerende opfordres til at skabe en kompetenceramme baseret på aktuelle udfordringer for bæredygtighed i bymiljøer. Adgang til et program vil sandsynligvis kræve en bachelorgrad i arkitektur eller andet nært beslægtet felt.

At tjene en grad i teknisk tegning kan gavne eleverne på mange faglige og personlige måder. At lære effektive forskningsmetoder, forståelse af virkningen af ​​sociale og tekniske spørgsmål og at kunne planlægge og gennemføre realistiske projekter er alle værdifulde færdigheder, der skal bruges til individuel berigelse og adgang til højere betalende konkurrencemæssige positioner.

Programmer er tilgængelige internationalt, så omkostningerne og kursets varighed kan variere fra hver institution. Studerende, der er interesseret i at tilmelde sig, bør kontakte bestemte skoler med henvendelser om omkostninger og krav.

Afslutte en kandidatgrad i teknisk tegning kan præsentere kandidater med mange interessante karrieremuligheder. De fleste potentielle job er fundet som drafters i arkitekturindustrien. Andre felter med krav til udarbejdelse af stillinger er civilingeniør, elektronik og produktion. Specifikke jobtitler til tekniske tegnefagfolk kan omfatte arkitekter, produktdesignere, programmører, computeringeniører, CAD-designere, applikationsdesignere, elektrikere, byggespecialister, indretningsarkitekter og elektroniske specialister.

Fleksible deltid og online kursus muligheder er tilgængelige for studerende med travle tidsplaner og begrænset adgang eller evne til at deltage i en facilitet. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Teknisk tegning

Universidad UNIACC

Kandidater af kandidatuddannelsen BIM vil være fagfolk med en global vision og kritik af den fragmenterede byggebranchen, og med et positivt syn på evnen af ​​teknologi s ... [+]

Kandidater af kandidatuddannelsen BIM vil være fagfolk med en global vision og kritik af den fragmenterede byggebranchen, og med et positivt syn på evnen af ​​teknologi som en faktor for forandring og integration i alle processer, der konvergerer i det faktum, bygget. Dette synspunkt, kombineret med en dyb forståelse af de muligheder og begrænsninger af tilgængelige softwareværktøjer og integration færdigheder kombineret med menneskelige og tekniske samarbejde grupper, leveret kandidat evne både i organisationen, som lege, og uden disse-blevet en faktor for forandring og CQI, ved at anvende BIM proces. Disse færdigheder gør det muligt kandidater blevet centrale offentlige og private organisationer stykker. Bestemt, de justerer deres nuværende processer kræver den virtuelle virkelighed BIM fremmer konstruktion. Til gengæld også dette ses som en reel faktor for forandring i en stadig mere kompleks og krævende globale økonomi effektive og bæredygtige processer.... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
18 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk