Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Thailand, Bangkok

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Bangkok er en af ​​de bedste steder at gøre dine studier i Thailand. Bankok har en cool atmosfære for at gøre dine personlige studier ikke at forglemme de fremragende universiteter som Kasetsart University at det er vært.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Thailand, Bangkok. Kontakt skolen her!

Læs mere

M.Ed. I Digital Læring Og Førende

Siam Technology College
Online Fuldtid Deltid 18 måneder June 2018 Thailand Bangkok + 1 mere

Dette 100% online M.Ed. i Digital Læring og førende er et program, der opfylder behovene hos nutidens teknologi-infunderes undervisningsmiljø. Dette program vil give dig den tillid og færdigheder til kompetent skabe interaktive, elevcentrerede miljøer, der bruger instruktions-teknologi til at engagere og motivere eleverne. [+]

M.Ed. i Digital Læring og Leading

Dette 100% online M.Ed. i Digital Læring og førende er et program, der opfylder behovene hos nutidens teknologi-infunderes undervisningsmiljø. Dette program vil give dig den tillid og færdigheder til kompetent skabe interaktive, elevcentrerede miljøer, der bruger instruktions-teknologi til at engagere og motivere eleverne.

Om uddannelsen

Komplet kursusaktiviteter i så få som 18 måneder 36 kredit timer $ 275 per kredit time

Lamar University M.Ed. i Digital Læring og Leading kan forberede dig til at skabe meningsfuld forandring i uddannelse. Denne online program er designet til at udvikle både din digitale viden og din lederevner og give dig værktøjer, færdigheder og viden til at bemyndige dem i din uddannelsesmæssige samfund til at gå udenfor deres comfort zone og ind i den digitale fremtid.... [-]