Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Thailand

Top Fjernundervisning Master programmer i Thailand

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Thailand. Find din Fjernundervisning mester i Thailand her!

Læs mere

M.Ed. i digital læring og førende

Siam Technology College
Online Fuldtid Deltid 18 måneder June 2019 Thailand Bangkok + 1 mere

Dette 100% online M.Ed. i Digital Læring og førende er et program, der opfylder behovene hos nutidens teknologi-infunderes undervisningsmiljø. Dette program vil give dig den tillid og færdigheder til kompetent skabe interaktive, elevcentrerede miljøer, der bruger instruktions-teknologi til at engagere og motivere eleverne. [+]

M.Ed. i Digital Læring og Leading

Dette 100% online M.Ed. i Digital Læring og førende er et program, der opfylder behovene hos nutidens teknologi-infunderes undervisningsmiljø. Dette program vil give dig den tillid og færdigheder til kompetent skabe interaktive, elevcentrerede miljøer, der bruger instruktions-teknologi til at engagere og motivere eleverne.

Om uddannelsen

Komplet kursusaktiviteter i så få som 18 måneder 36 kredit timer $ 275 per kredit time

Lamar University M.Ed. i Digital Læring og Leading kan forberede dig til at skabe meningsfuld forandring i uddannelse. Denne online program er designet til at udvikle både din digitale viden og din lederevner og give dig værktøjer, færdigheder og viden til at bemyndige dem i din uddannelsesmæssige samfund til at gå udenfor deres comfort zone og ind i den digitale fremtid.... [-]