Deltid Master - Turisme og hotelvirksomhed i Rusland

Deltid Master - Turisme og hotelvirksomhed i Rusland

Turisme og hotelvirksomhed

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Deltid Master grad programmer i Turisme og hotelvirksomhed i Rusland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Mester - Hospitality Management

Far Eastern Federal University
på universitet 2 år September 2018 Rusland Vladivostok

Kandidater fra Master of Science program i Hospitality Management er godt rustet til at træde ind i en lang række midt-niveau service management og uddannelse direktør stillinger. De centrale kurser lette paradigmeskifte fra produktion til service og flytte fokus fra de traditionelle organisationsstrukturer til en organisation, hvor medarbejderne skal give flere funktioner, undertiden samtidig. Denne multifunktionelle tilgang giver en ny vej for at undersøge serviceorganisationer og udforske emner som teamwork, organisatoriske ændringer, effektivitetsmålinger, og customer relationship management. Undervisningen i alle discipliner foretages udelukkende på engelsk [+]

Hospitality management

Kandidater fra Master of Science program i Hospitality Management er godt rustet til at træde ind i en lang række midt-niveau service management og uddannelse direktør stillinger. De centrale kurser lette paradigmeskifte fra produktion til service og flytte fokus fra de traditionelle organisationsstrukturer til en organisation, hvor medarbejderne skal give flere funktioner, undertiden samtidig. Denne multifunktionelle tilgang giver en ny vej for at undersøge serviceorganisationer og udforske emner som teamwork, organisatoriske ændringer, effektivitetsmålinger, og customer relationship management. Undervisningen i alle discipliner foretages udelukkende på engelsk.... [-]