Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Tv-videnskab her!

Erhvervelse af en Master i Television Studies kræver omfattende undersøgelse gennem et godkendt universitet program. Studerende, der ønsker at øge deres karrieremuligheder efter endt uddannelse bør overveje de mange muligheder til rådighed for dem fra den ene institution til den næste.

 

Hvad er en Master i Television Studies? Studerende med kreative hoveder og en passion for film ofte opleve, at de bliver trukket i retning af TV og filmindustri. Fortsat postgraduate uddannelse i tv omfatter ofte studiet af digital film, historie af tv og film, samt de sociale og politiske aspekter af film og hvordan de påvirker publikum. Inden tv-studier, kan eleverne vælge mere specifikke områder af undersøgelsen, der appellerer til deres individuelle talenter og interesser.

 

Ved at opnå en master niveau uddannelse i tv studier, kan de studerende få hands-on erfaring er nødvendig for at gøre en forskel i dagens TV og filmindustrien.Post-grad pædagogisk undersøgelse kan åbne nye døre for netværk og karriere bygning.

 

Når jeg forsøger at planlægge for udgifterne til en Master i Television Studies program, er det vigtigt, at eleverne forstår de varierende undervisning priser der er på plads fra den ene institution til den næste. Prisen på undervisning varierer enormt i de forskellige regioner i verden, og det kan skyldes faktorer som program popularitet, institution størrelse, eller kære instruktion. Eleverne kan arbejde med en finansiel rådgiver på deres skole af interesse at bestemme omkostningerne ved udarbejdelsen deres valgte program.

 

Efter endt uddannelse, kan de studerende søge beskæftigelse på områder som manuskriptforfatter, scenografi til tv eller teater, og filmproduktion. Mulighederne inden for tv-industrien er uendelige, med snesevis af personer, der er nødvendige på et enkelt sæt for at producere et tv-show eller film.For studerende med en interesse i at øge deres viden om tv og relaterede teknologier, læring mere om en Master i Television Studies program kan hjælpe dem med at vælge den rigtige større inden for området.

 

For at ansøge online for skolegang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Tv-videnskab

TRACOR - Escuela de Comunicación

Master i Tv-produktion er en kandidatuddannelse officielt gyldige, fuldt ud tilpasset til det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA) og orienteret til udøve ... [+]

Velkommen til TV. Velkommen til Master Television, CREATVTY, konceptet skabt af TRACOR at forklare syntetisk eneste officielle og gyldig kandidatuddannelse i hele Europa: Master i Production Television (MTV).

Den Master i Tv-produktion er en kandidatuddannelse officielt gyldige, fuldt ud tilpasset til det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA) og orienteret til udøvelsen af ​​erhvervet inden for tv-mediet, undervist i samarbejde TRACOR, Institute of Communication Arts (leder siden 1989 i dannelsen af ​​mennesker med en klar kald af den professionelle inden for kommunikation) og San Pablo CEU University (med over 75 års erfaring i uddannelse i Spanien).

... [-]
Spanien Madrid
November 2019
Fuldtid
1750 timer
på universitet
Læs mere på dansk
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

I masteren vil du danne både i det analytisk-reflekterende aspekt af det audiovisuelle materiale og i brugen af ​​værktøjer og monteringssoftware. ... [+]

Om mesteren

Den kinematografiske montage har udviklet sig enormt parallelt med selve kinematografiske sprog. Takket være tekniske fremskridt er dette ophørt med at være det usynlige element i klassisk biograf, der betragtes som et af de mest ekspressive værktøjer.

Teknikken til montage transformeret primitiv biograf giver mulighed for udarbejdelse af mere komplekse fortællinger, som vekslende stemmer og tider, der giver anledning til den såkaldte klassiske biograf. Det åbnede også døren til afskedigelse af billeder, som forspidserne opdagede. Og dermed hjalp han med at legitimere biografen som en kunst.

Dette kursus har givet mange års uddannelse til de nye redaktører, redaktører, teknikere og skabere af de audiovisuelle medier og biografen i nutiden og fremtiden.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
11 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Vores kandidat tv, radio og film program vil vise dig hvordan film er rettet, hvordan tv og film scripts er skrevet og hvordan radioprogrammer er produceret. Du lærer at ... [+]

Vores kandidat tv, radio og film program vil vise dig hvordan film er rettet, hvordan tv og film scripts er skrevet og hvordan radioprogrammer er produceret. Du lærer at fortælle historier med visuelle billeder og lyd. Du vil studere systemer for produktion, distribution og udstilling. Og du vil samarbejde med vores erfarne fakultet om at opbygge dit eget program ud fra dine interesser og mål.

Du vil også lære fra vellykkede og berømte gæstens højttalere, der besøger campus eller deltager i klasser via Skype. Vores forbindelser i Los Angeles, New York og i andre globale underholdningscentre kan give dig professionel rådgivning og tips om hvordan du opretter til fjernsyn, radio, film og internettet.... [-]

USA Syracuse
July 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Oslo - Faculty of Humanities

Skærmkulturer giver dig mulighed for at studere, hvordan skærme påvirker vores forståelse af verden gennem de forskellige skærme i biografen, tv, computer og smartphone, ... [+]

LOUDER END BOMBS (JOACHIM TRIER, 2015)

Hvorfor vælge dette program?

Skærmkulturer giver dig mulighed for at studere, hvordan skærme påvirker vores forståelse af verden gennem de forskellige skærme i biografen, tv, computer og smartphone, deres film, serier, spil og sociale medier.

Som skærmkulturs masterstudent vil du erhverve skærmkompetencer. Siden skærmens kanter er blevet kanterne af det, vi ved, er vores centrale forskningsspørgsmål så: "Hvordan har de skarpe kvaliteter af skærme og betingelserne for visning de har råd til, påvirker vores forståelse af verden?" Skærmkulturer undersøger skærme, der give og forbyde adgang til vores globale virkeligheder og påvirke alle aspekter af vores hverdag. Og vores mål og vision er at udfordre og i sidste ende ændre måden vi ser på skærme.... [-]

Norge Oslo
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk