Deltid MBA, Kandidatuddanning i Tyrkiet, Gaziantep

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Gaziantep er byen med en lang historie, fordi det er en af ​​de ældste kontinuerligt beboede byer på Jorden, stammer fra 3650 f.Kr.. Der er to offentlige og et privat universitet.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Tyrkiet, Gaziantep. Kontakt skolen her!

Læs mere

Cand.polit

Zirve University
på universitet Deltid 4 semestre September 2018 Tyrkiet Gaziantep

Den Økonomi postgraduate program er designet til at give de studerende avanceret viden i økonomi. [+]

Program beskrivelse

Zirve University er stolte af at præsentere sin kandidatgrad i økonomi. Økonomi er det videnskabelige studie af, hvordan man bruger ressourcerne på den bedst mulige måde. Economics fokuserer på udnyttelse af ressourcer i en social verden; den enkelte, virksomheden og gennem markeder. Effekten af ​​regeringens politik er af særlig interesse.

Det Economics kandidatuddannelse i Zirve University sigter mod at forberede kandidater til en karriere i erhvervslivet, staten, eller i retning af yderligere avancement i den akademiske verden. Vellykket studerende vil beherske den økonomiske teori på et højt niveau, vil lære at anvende teori til at besvare anvendte økonomiske spørgsmål, og til at udtrykke og forklare disse finde mundtligt og skriftligt.... [-]