Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Tyskland, Berlin Region

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Berlin er en region, der har status som både en by og en stat. Det er hovedstaden og den største by i Tyskland og hjem til mere end 3 millioner indbyggere. Det er en tysk by, der er hjemsted for berømte uddannelsesinstitutioner for videregående uddannelse.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Tyskland, Berlin Region. Kontakt skolen her!

Læs mere

Online Executive Master I EU-studier

Centre international de formation européenne (CIFE)
Online Fuldtid 2 år October 2018 Tyskland Berlin

CIFE tilbyder Executive Master i EU-studier i samarbejde med Jean Monnet formand for CETEUS ved University of Cologne sammen med anerkendte akademiske partnere. Executive master er et innovativt postgraduate fjernundervisningsprogram, der kombinerer ansigt til ansigt indlæringsfaser. [+]

Online Executive Master i EU-studier er organiseret af Centre international de formation européenne ( CIFE - www. CIFE .eu) i samarbejde med Jean Monnet formand for CEUTUS (Center for Tyrkiske og Europæiske Studier) ved universitetet i Köln.

CIFE er en privat institution for videregående uddannelse og forskning, der blev grundlagt i 1954 med hovedkontor i Nice og filialer i Berlin, Bruxelles og Istanbul. Den modtager særlig finansiering inden for rammerne af Jean Monnet-programmet for Den Europæiske Union. De fleste kandidater fra CIFE 's program arbejder i dag for europæiske institutioner, internationale organisationer og ngo'er.

Online Executive Master i EU-studier er et tværfagligt studieprogram designet til fagfolk, postgraduates, junior embedsmænd og alle dem, der planlægger at karriere i EU, har fået erfaring på dette område og ønsker at specialisere sig på et bestemt politikområde. Gennem en kombination af e-læring og koncentreret ansigt til ansigt-læringsfaser (i weekender i Berlin, Budapest, Bruxelles, Nice, Wien og Rom) tilbyder masteren en præcis blanding af teoretisk og praktisk viden, da kurserne undervises af anerkendte akademikere fra forskellige europæiske lande, eksperter fra forskningsinstitutioner og statslige praktikere. Det tildeler 90 ECTS.... [-]


Master I Ledelse Og Forandring

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities
Online Deltid 2 år October 2018 Tyskland Berlin

Master i lederskab og forandring giver et svar på en af ​​de mest presserende udfordringer i moderne organisationer: Hvordan man håndterer forandringsprocesser kompetent. De studerende vil erhverve denne væsentlige evne ved at udforske de vigtigste konceptuelle aspekter i et videnskabeligt grundet og praktisk orienteret kursus. [+]

Master i ledelse og forandring

Master of Leadership and Change giver et svar på en af ​​de mest presserende udfordringer i moderne organisationer: hvordan man håndterer processer for forandring kompetent . De studerende vil erhverve denne væsentlige evne ved at udforske de vigtigste konceptuelle aspekter i et videnskabeligt grundet og praktisk orienteret kursus.

Kurset er beregnet til to grupper af studerende:

Ledere på alle niveauer, der konfronteres med at forvalte transformations- og forandringsprocesser i deres organisationer;Interne og eksterne eksperter, der bliver bedt om at bidrage til at udvikle transformations- og forandringsprocesser i organisationer.Study Concept... [-]