Filter
Kandidatgrader
Tyskland Biberach Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Biberach her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Mastergrad Biberach Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Biberach. Find din kandidatgrad i Biberach her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse kra ... [+]

Master Project Management (Civil (-in))

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse krav i professionelle liv - ledsaget af seminarer og pilotprojekter i teamwork.

De fremmøde dag på Akademiet er begrænset til torsdag til lørdag. Så de studerende er gjort mulig på trods af fuldtidsstudier, at arbejde op til 20 timer om ugen.

Kurserne af første og andet semester er uafhængige. Undersøgelsen kan derfor startes i vinteren semester og sommeren semester.

Vinter semester Social kompetence Teamwork / Team Træning Kør projektet Kontr... [-]
Tyskland Biberach Ulm
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og ... [+]

Kandidatuddannelsen i Byggeri og Anlæg

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og over anvendt Bauinformatik, infrastrukturprogrammerne beregning og finite element metoder. Det videnskabelige studie af særlig teknisk indhold understøttes gennem et tæt samarbejde med det tværfaglige institutter Biberach University.

Her er fokus ifølge de store selskaber i det foregående bachelor-eller kandidatniveau uddannelse (f.eks: Konstruktioner, Transport, hydraulisk), tilbøjeligheder eller faglig erfaring er indstillet differentieret.

For at give den stående i professionel ingeniør eller civilingeniør på deltid Master Program, e-learning komponenter og blok kurser er at gøre det muligt for vorgesehen.um deltid, er e-learning-komponenter og blok kurser forudsat.... [-]

Tyskland Biberach Ulm
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk