Filter
Kandidatgrader
Tyskland Cologne Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Cologne her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Kölns er den 4. største i Tyskland med en befolkning på over 1 million mennesker. Det er et større byområde i staten Nordrhein-Westfalen. Som hjemsted for omkring 72.000 studerende har Køln mange gymnasier og universiteter.

Mastergrad Cologne Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Cologne. Find din kandidatgrad i Cologne her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Den binationale Master Programm startede i 2008 som et fælles initiativ fra den tyske Academic Exchange Service (DAAD), det tyske Forbundsministeriet for Uddannelse og Fo ... [+]

Master i Miljø og Ressourcer Management

Den Latinamerika og Caribien (LAC) omfatter en enorm mangfoldighed af landskaber og økosystemer og er yderst heterogen, hvad angår økonomisk udvikling og social og indfødte historie. Regionen står over for alvorlige udfordringer, såsom klimaændringer og naturkatastrofer; og under betingelser med befolkningsvækst, urbanisering og industrialisering effektive miljøpolitikker og programmer er forpligtet til bæredygtig forvaltning af de naturlige ressourcer. Dette kræver eksperter de være fortrolige med kultur, sprog og politik i begge sider og er dygtige i interkulturel kommunikation - kort sagt, fagfolk med lateral forståelse og tværfaglige tilgange til en bæredygtig udvikling.... [-]

Tyskland Cologne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM er en postgraduate, præ-erfaring grad åben for en udvalgt gruppe af studerende indskrevet på en kandidatuddannelse i et af 28 førende institutioner ... [+]

CEMS MIM Master i International Management

CEMS er en strategisk alliance af handelshøjskoler, multinationale selskaber og NGO'er, der tilsammen tilbyder den CEMS Master i International Management (MIM). CEMS administrative kontor ligger på HEC campus tæt på Paris, med programmet og virksomhedernes relationer forvaltes af et dedikeret team inden for hvert medlem skole. Du finder alle CEMS medlems universiteter ved hjælp af søgeord "CEMS" i Master i Management Compass søgemaskine eller ved at klikke på CEMS partnere listen nedenfor.

CEMS MIM er en pre-oplevelse postgraduat grad åben for flersprogede studerende i en Master i Management-program på en af de CEMS medlem skoler. Studerende studere på deres eget universitet i et semester og derefter tilbringe en anden semester på et andet CEMS medlem skole. Nogle studerende kan endda vælge at tage begge semestre i udlandet, i to forskellige skoler (de "tri-national track"). Andre vigtige elementer i kurset omfatter: centrale kurser i Strategi og Cross-Cultural Management, valgfag, dygtighed seminarer, business projekt og en obligatorisk international praktik.... [-]

Tyskland Cologne
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk