Filter
Kandidatgrader
Tyskland Frankfurt Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Frankfurt her!

Frankfurt am Main eller Frankfurt for korte, er en kosmopolitisk by, og en finansiel kapital, som det er hjemsted for Europas største børs og Den Europæiske Centralbank. Der er en stor international befolkning i Frankfurt bidrage til mangfoldighed og udbud af kulturelle muligheder. Der er rigeligt for Master i Frankfurt am Main studerende til at nyde i deres fritid, såsom verdensklasse museer og levende social og natteliv.

Master i Frankfurt am Main programmer er fremragende i kvalitet og tilbyder en bred vifte af studie discipliner. Den eftertragtede grader for studerende at forfølge en Master i Frankfurt am Main er inden for forretnings-og finansområdet. Der er også programmer i sådanne emner som europæiske studier, sundhed, ledelse og meget mere. Med en Master i Frankfurt am Main, kan de studerende drage fordel af de mange muligheder for faglig udvikling og netværk til rådighed i byen.Kandidater kan ofte gå videre til en karriere i regionen, i Europa eller globalt.

Lær mere om en Master i Frankfurt am Main ved at læse gennem mulighederne nedenfor og du kan finde det rigtige program for dig!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Frankfurt School of Finance & Management

Udbuddet af investeringer og finansielle instrumenter vokser uundgåeligt - såvel som deres økonomiske og juridiske kompleksitet. Med vores Master of Financial Law udvider ... [+]

Undervisningssprog: tysk

pensum Den avancerede pensum på kandidatuddannelsen giver dig de økonomiske såvel som juridiske parametre og instrumenter til analyse, design og styring af finansieringstransaktioner og tilsyn med deres aktører. Master of Financial Law giver dig et godt grundlag for at udvikle og udvide din karriere inden for corporate finance, bank og finansiel tilsyn sektor.

Deltidsstudier I fire semestre giver Master of Financial Law dig værdifuld viden og færdigheder, som du kan bruge til din karriere hos virksomheder, banker eller tilsynsmyndigheder. Uden afbrydelse: Undervisningen foregår som regel en gang om måneden - torsdag til lørdag - så du kan udfylde vores program ekstra erhvervsmæssigt og fuldføre dine professionelle opgaver fuldt ud. En meget attraktiv model til dig - og til din arbejdsgiver.... [-]

Tyskland Frankfurt
November 2019
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Frankfurt School of Finance & Management

I vintersemesteret i 2019 starter en ny kandidatuddannelse på Frankfurt School . Emner som digitalisering, forstyrrende innovation og kunstig intelligens omdanner forretn ... [+]

målgruppe

Unge fagfolk, der ønsker at erhverve færdigheder og evner inden for præstationsmåling, værdiforbedring, ændring og omdrejningsledelse, strategi, omstrukturering, kommunikation og ledelse med det formål at med succes lede og ledsage en organisations ændringsproces.

Undersøgelse OversigtProgrammet

Hvordan anerkendes ændringer og deres virkninger på organisationen tidligt?

Hvordan kan en virksomheds vanskeligheder forhindres, eller hvordan kan en organisation komme ud af det?

Hvilke analyser kan bruges til at identificere årsagerne til manglende rentabilitet?

Hvordan implementerer du ændringer og hvilke kommunikationsværktøjer er der nødvendige for dette?... [-]

Tyskland Frankfurt
December 2019
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk