Filter
Kandidatgrader
Tyskland Freising Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Freising her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Freising by er hovedstaden i distriktet Freising i delstat Bayern i Tyskland. Det har to bakker, der kan være plettet fra München lufthavn under flyvningen take-offs. Det har over 40.000 mennesker. Freising er en af ​​de gamle, religiøse byer i Bayern.

Mastergrad Freising Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Freising. Find din kandidatgrad i Freising her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Tyskland
Freising
Studietype
Hastighed
TUM (Technische Universität München) Business School

Forbrugeranliggender er et verdensomspændende stigende felt i forskning og højere uddannelse. Den analyserer forbrugerne i deres økonomiske, sociale og økologiske miljø. ... [+]

Om europæiske Kandidatuddannelsen i forbrugeranliggender (EURECA)

Forbrugeranliggender er et verdensomspændende stigende felt i forskning og højere uddannelse. Den analyserer forbrugerne i deres økonomiske, sociale og økologiske miljø. Undersøgelsen "Behovet for Postgraduate Uddannelse i forbrugeranliggender i Den Europæiske Union" understreger efterspørgsel fra erhvervskunder og offentlige sektor samt forbrugerorganisationer for højtuddannede kandidater på dette område. Endvidere er det vist en klar kløft mellem efterspørgsel og udbud af høj uddannelse kandidater i forbrugeranliggender.

Baseret på disse resultater Europa-Kommissionen støtter udviklingen af kandidatuddannelser i EU. Efter idé at forbedre udbuddet af højt uddannede og kvalificerede medarbejdere inden for forbrugeranliggender, Aarhus Universitet (Danmark), Tekniske Universitet München (Tyskland), Wageningen University (Holland) og Warszawa Universitet Life Science (Polen) har etableret et konsortium med det formål at udvikle det europæiske Kandidatuddannelsen i forbrugeranliggender (EURECA), som er finansieret af Europa-Kommissionen, Generaldirektoratet for Sundhed og forbrugere. Programmet koordineres af Institut for Marketing og Consumer Research ved Technische Universität München (Tyskland) og vil begynde i september / oktober 2009. Undervisningssproget er engelsk. ... [-]

Tyskland Freising Munich
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk