Filter
Kandidatgrader
Tyskland Landshut Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Landshut her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Mastergrad Landshut Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Landshut. Find din kandidatgrad i Landshut her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

esocaet Studies by CADFEM

Siden 2005 mange ingeniører og forskere med succes er blevet studeret gennem deltid masteruddannelse Simulation-baserede Engineering Sciences (SBES), der fokuserer på App ... [+]

Kandidat Landshut - Master i Landshut. Programoversigt 2005 markerede den første gang deltid masteruddannelse Applied Computational Mechanics blev tilbudt i fællesskab af universiteterne for anvendte videnskaber Landshut og Ingolstadt samt CADFEM. Siden da mange ingeniører og forskere med succes er blevet studeret gennem deltid masteruddannelse Simulation-baserede Engineering Sciences (SBES), der fokuserer på Applied Computational Mechanics. Mulige GraderMasters (M.Eng., 90 ECTS-point) Modul undersøgelser Anerkendelse af kompetencer, at deltagerne allerede erhverve på arbejde Årlig program starter i september. Dem med specifik baggrundsviden kan have mulighed for at tilmelde senere. Fleksibel Planlægning: kandidatuddannelser normalt tage fire semestre at fuldføre. Med et reduceret kursus-load det vil tage længere tid. Omfattende kombination af moduler efter behov Erfarne professorer fra forskellige universiteter og fra industrien Undervisningssproget er engelsk Livslang læring: Selv efter graden afslutning, kan du tage modul kurser. Deltager Group ... [-]
Tyskland Landshut Ingolstadt Grafing
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk