Filter
Kandidatgrader
Tyskland Ulm Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Ulm her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Mastergrad Ulm Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Ulm. Find din kandidatgrad i Ulm her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse kra ... [+]

Master Project Management (Civil (-in))

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse krav i professionelle liv - ledsaget af seminarer og pilotprojekter i teamwork.

De fremmøde dag på Akademiet er begrænset til torsdag til lørdag. Så de studerende er gjort mulig på trods af fuldtidsstudier, at arbejde op til 20 timer om ugen.

Kurserne af første og andet semester er uafhængige. Undersøgelsen kan derfor startes i vinteren semester og sommeren semester.

Vinter semester Social kompetence Teamwork / Team Træning Kør projektet Kontr... [-]
Tyskland Biberach Ulm
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og ... [+]

Kandidatuddannelsen i Byggeri og Anlæg

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og over anvendt Bauinformatik, infrastrukturprogrammerne beregning og finite element metoder. Det videnskabelige studie af særlig teknisk indhold understøttes gennem et tæt samarbejde med det tværfaglige institutter Biberach University.

Her er fokus ifølge de store selskaber i det foregående bachelor-eller kandidatniveau uddannelse (f.eks: Konstruktioner, Transport, hydraulisk), tilbøjeligheder eller faglig erfaring er indstillet differentieret.

For at give den stående i professionel ingeniør eller civilingeniør på deltid Master Program, e-learning komponenter og blok kurser er at gøre det muligt for vorgesehen.um deltid, er e-learning-komponenter og blok kurser forudsat.... [-]

Tyskland Biberach Ulm
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk