Deltid MBA, Kandidatuddanning i Det Forenede Kongerige, Gateshead

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Det Forenede Kongerige, Gateshead. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mestere I Populære Musikpræstationer

Academy of Music & Sound
på universitet Deltid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 3 mere

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen. [+]

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen.

Kursus Udforsk dybtgående et musikalsk område, der interesserer dig Kombiner praktisk og akademisk studie med omfattende ensemblearbejde og individuel undervisning Udvid og udvikle din konkurrencemæssige fordel Få akademisk anerkendelse til at udforske teorier og ideer Masters Popular Music Performance

PERFORMANCE PORTFOLIO

Konsolidere og bygge videre på præstationsevner med fokus på stilistisk fortolkning, teknik og kreativitet.... [-]