Deltid MBA, Kandidatuddanning i Det Forenede Kongerige, Winchester

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Winchester er den tidligere hovedstad i England. Det 's berømt for Winchester Cathedral og mange fiktive kunstværker er placeret der. De har én lokale universitet, en campus af et andet universitet og adskillige gymnasier.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Det Forenede Kongerige, Winchester. Kontakt skolen her!

Læs mere

Ortodokse Undersøgelser

University of Winchester
på universitet Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Winchester

MTH ortodokse Studier ved Winchester giver de studerende fra en række forskellige baggrunde, der har en interesse i ortodoks kristendom, mulighed for at udvikle og udvide deres sortiment af teologiske færdigheder og viden på et højere niveau. [+]

Programmet tilbyder en bred undersøgelse af ortodokse kristne tradition og praksis, herunder teologi, historie, ekklesiologi, tradition, liturgi og kunst. Den trækker på en række akademiske discipliner og diskurser til at give de studerende mulighed for at reflektere kritisk over hele den ortodokse tro, tradition og praksis. Studerende med en baggrund i ortodokse studier har mulighed for at udvikle deres viden og forståelse på et højere fagligt niveau. De af forskellige baggrunde er aktiveret til at nærme ortodokse tænkte og tradition kritisk og tilslut, sammenligne og kontrast det med deres egen teologiske baggrund.

Undersøgelse giver studerende til at forske i ortodokse, tidlige kristne og patristisk tradition, og tilslut det til bredere områder af menneskers liv og forståelse i moderne multikulturelle samfund. Studerende udforske og kritisk reflektere over ortodokse erfaring, at udvikle en informeret bevidsthed om den dynamiske karakter af den ortodokse kristne tradition og den teologiske opgave at udsætte denne tradition til en proces med afprøvning og fornyelse.... [-]


PGCE

University of Winchester
på universitet 1 - 2  September 2018 Det Forenede Kongerige Winchester

Etableret i 1840 som et lærerseminarium, har universitetet i Winchester bygget på denne historie med høj kvalitet og innovative læreruddannelsesprogrammer. Dette PGCE Primær program tog de studerende til at undervise i 5-11 aldersgruppe. Programmet erfaring er intensiv endnu intellektuelt stimulerende - indebærer en høj grad af aktiv deltagelse og personlige og faglige engagement, der muliggør udvikling af tankevækkende og høj kvalitet markedsdeltagere til lærerfaget. Den PGCE Primary er et postgraduate professionelt program af lærernes grunduddannelse (ITT), der fører til tildeling af enten Postgraduate Certificate in Education (med Masters niveau kreditter) eller Professional Graduate Certificate in Education, begge inklusive anbefaling om tildeling af kvalificeret lærer Status ( QTS). Programmet er organiseret omkring seks moduler og omfatter skolernes praktikophold. [+]

Den PGCE Primary forbereder eleverne til at undervise på tværs af aldersgrupperne på 5-11 (fuldtid eller deltid rute).

Studerende gennemføre studier i alle elementer af primær uddannelse; de udvide deres viden om læring og undervisning, af bredden og omfanget af pensum og de faglige færdigheder i forbindelse med undervisning af høj kvalitet. Disse områder af forståelse og færdigheder anvendes derefter til praksis i klasseværelset i løbet af to skole praktikophold.

Fuldtidsstudium er indrettet til at være i overensstemmelse med det primære skoleår og starter med en pre-program 15 dage i skole / r arrangeret af studerende. Studerende er forsynet med en håndbog til at guide disse forprogrammere observationer og aktiviteter.... [-]