Deltid MBA, Kandidatuddanning i Det Forenede Kongerige, Southampton

Kandidat

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Det Forenede Kongerige, Southampton. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mestere I Populære Musikpræstationer

Academy of Music & Sound
på universitet Deltid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 3 mere

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen. [+]

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen.

Kursus Udforsk dybtgående et musikalsk område, der interesserer dig Kombiner praktisk og akademisk studie med omfattende ensemblearbejde og individuel undervisning Udvid og udvikle din konkurrencemæssige fordel Få akademisk anerkendelse til at udforske teorier og ideer Masters Popular Music Performance

PERFORMANCE PORTFOLIO

Konsolidere og bygge videre på præstationsevner med fokus på stilistisk fortolkning, teknik og kreativitet.... [-]


MMus Music (performance)

University of Southampton
på universitet 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Southampton

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller som forberedelse til ph.d.-studie. Studerende i vores MMus-program drage fordel af intensiv en-til-en-undervisning med verdensledende eksperter inden for musikhistorie, kulturstudier af musik, præstationsstudier og analyse; internationalt noterede kunstnere med aktive solo og ensemble karriere; og fremtrædende komponister af samtidskunstmusik, elektronisk musik, mediemusik (herunder film, tv og videospil) og jazz. [+]

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller som forberedelse til ph.d.-studie. Studerende i vores MMus-program drage fordel af intensiv en-til-en-undervisning med verdensledende eksperter inden for musikhistorie, kulturstudier af musik, præstationsstudier og analyse; internationalt noterede kunstnere med aktive solo og ensemble karriere; og fremtrædende komponister af samtidskunstmusik, elektronisk musik, mediemusik (herunder film, tv og videospil) og jazz.

Introduktion til dit kursus

Ønsker du at vide, hvor store filmresultater blev sammensat? Er du interesseret i ideerne bag musikalske forestillinger? Udvid din viden om komponenterne og aspekterne af musik med MMus Music (Performance, Composition and Musicology) ved University of Southampton og forbedre dine musikalske talenter. Dette brede MMus-program vil lære dig elementerne i musikalske præstationer såvel som de forskellige musikgenrer. At opnå denne erfaring på tværs af forskellige kategorier vil forberede dig til en vellykket karriere i musikbranchen.... [-]