Deltid MBA, Kandidatuddanning i Det Forenede Kongerige, Southampton

Kandidat

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Southampton har en stærk videregående uddannelsessektor. To lokale universiteter har i alt over 40 tusind studerende og en af ​​dem er rangeret i top 100 universiteter i verden.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Det Forenede Kongerige, Southampton. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mestere I Populære Musikpræstationer

Academy of Music & Sound
på universitet Deltid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 3 mere

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen. [+]

I tilknytning til London College of Music og University of West London er denne kvalifikation udviklet til at imødekomme nutidens musikers behov på et praktisk, fagligt og fagligt grundlag leveret af højt kvalificerede fagfolk, der er aktive inden for musikbranchen.

Kursus Udforsk dybtgående et musikalsk område, der interesserer dig Kombiner praktisk og akademisk studie med omfattende ensemblearbejde og individuel undervisning Udvid og udvikle din konkurrencemæssige fordel Få akademisk anerkendelse til at udforske teorier og ideer Masters Popular Music Performance

PERFORMANCE PORTFOLIO

Konsolidere og bygge videre på præstationsevner med fokus på stilistisk fortolkning, teknik og kreativitet.... [-]


MMus Music (performance)

University of Southampton
på universitet 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Southampton

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller som forberedelse til ph.d.-studie. Studerende i vores MMus-program drage fordel af intensiv en-til-en-undervisning med verdensledende eksperter inden for musikhistorie, kulturstudier af musik, præstationsstudier og analyse; internationalt noterede kunstnere med aktive solo og ensemble karriere; og fremtrædende komponister af samtidskunstmusik, elektronisk musik, mediemusik (herunder film, tv og videospil) og jazz. [+]

Vi tilbyder et bredt MMUS-program med tre Pathways : musikvidenskab, ydeevne og sammensætning. Alle tre Pathways kan bruges som professionel træning for sig selv eller som forberedelse til ph.d.-studie. Studerende i vores MMus-program drage fordel af intensiv en-til-en-undervisning med verdensledende eksperter inden for musikhistorie, kulturstudier af musik, præstationsstudier og analyse; internationalt noterede kunstnere med aktive solo og ensemble karriere; og fremtrædende komponister af samtidskunstmusik, elektronisk musik, mediemusik (herunder film, tv og videospil) og jazz.

Introduktion til dit kursus

Ønsker du at vide, hvor store filmresultater blev sammensat? Er du interesseret i ideerne bag musikalske forestillinger? Udvid din viden om komponenterne og aspekterne af musik med MMus Music (Performance, Composition and Musicology) ved University of Southampton og forbedre dine musikalske talenter. Dette brede MMus-program vil lære dig elementerne i musikalske præstationer såvel som de forskellige musikgenrer. At opnå denne erfaring på tværs af forskellige kategorier vil forberede dig til en vellykket karriere i musikbranchen.... [-]