Deltid MBA, Kandidatuddanning i Det Forenede Kongerige, Grimsby

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Det Forenede Kongerige, Grimsby. Kontakt skolen her!

Læs mere

M-Bus Strategisk Erhvervsklima

University Centre Grimsby
på universitet Deltid 1 - 8 år August 2018 Det Forenede Kongerige Grimsby

Den M-Bus er udviklet til at tilbyde en bachelor-grad, der kombinerer en traditionel Batchelor niveau program med en ekstra herres år, danner en enkelt kvalifikation. Dette er et alternativ til den traditionelle MSc kvalifikation og nyder godt af finansiering i samme takt som bachelor-grader. [+]

NYHED! M-Bus Strategic Business Environment (Masters i Business) Tildelt af University of Hull Krav: IELTS 5,5 i hver sektion og den samlede bachelorgrad i Business / Level 6/160 UCAS point Degree i Business eller passende program med 55% £ 8.000 gebyrer (£ 4.000 depositum og £ 4000 om indskrivning) Den M-Bus er udviklet til at tilbyde en bachelor-grad, der kombinerer en traditionel Batchelor niveau program med en ekstra herres år, danner en enkelt kvalifikation. Dette er et alternativ til den traditionelle MSc kvalifikation og nyder godt af finansiering i samme takt som bachelor-grader.

Programmet anvender en række supplerende moduler, der tilbyder de studerende fordelene ved en bred forståelse af business-funktioner og aktiviteter i hele niveauet for undersøgelse for at muliggøre udviklingen af ​​et dybt og analytisk viden om og forståelse af både de teorier og praksis i forbindelse med forretning og forvaltning . På master niveau er der fokus på moderne `fremtidssikring" organisationer, ved at give de studerende til at udvikle de færdigheder i både indkøb og udnytte forretning og økonomiske beviser og tendenser fra en global markedsplads, til bedst informere og understøtte organisatoriske strategiske imperativer.... [-]