Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Arkansas, AR

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Der er 8 store universiteter i Arkansas, og yderligere 17 community colleges. Arkansas State University indskriver det højeste antal elever årligt, efterfulgt af Henderson State University og University of Arkansas.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Arkansas, AR. Kontakt skolen her!

Læs mere

Mestre I Avancerede Studier I Lærer Ledelse

University of Central Arkansas
Online Fuldtid Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 mere

The Master 's Degree i Advanced Studies i Teacher Leadership (Astl) er en 30-kredit time online grad program designet til at forbedre og udvide dine eksisterende viden, færdigheder og dispositioner, mens videreudvikle de kernekompetencer, der forventes af avancerede pædagoger. [+]

Astl Graduate Degree Program The Master 's Degree i Advanced Studies i Teacher Leadership (Astl) er en 30-kredit time online grad program designet til at forbedre og udvide dine eksisterende viden, færdigheder og dispositioner, mens videreudvikle de kernekompetencer, der forventes af avancerede pædagoger. Det Astl Uddannelsen forbereder kandidater med muligheder for at demonstrere viden, færdigheder og dispositioner, der er nødvendige for og gavnlige til: Reagerer positivt på klasseværelset praksis, der forbedrer elevernes læring. Kritisk analysere praksis klasseværelset og hensigtsmæssigt at reagere på resultaterne. Formulere begrundelsen for beslutninger om professionel praksis, klasseundervisning, og klasseværelse / skolepolitik og procedurer. Gør kvalificerede beslutninger ved at reflektere over erfaringer både fortid og nutid at forbedre undervisningspraksis, der forbedrer elevernes læring. At blive ændre ledere til forbedring af deres skoler. ... [-]

Master Of Bogføring (MACC)

University of Central Arkansas
Online Fuldtid Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 mere

UCA Master of Bogføring (MACC) giver avanceret, dybdegående uddannelse i regnskab, business, og lederskab for de personer, der udøver eller søger professionel karriere i regnskab. På grund af løbende ændringer i globale erhvervsklima, revisorer brug dybere og bredere viden end nogensinde før. Det MACC Programmet hjælper til at give en studerende med de nødvendige færdigheder til at få succes i et hurtigt skiftende forretningsmiljø. Programmet er omfattende og udvikler elevernes konceptuelle og tekniske regnskab kompetence, kommunikationsevner, forskning og analytiske evner, og lederegenskaber. [+]

Udvikling regnskabsmæssige fagfolk gennem Scholarship, Ledelse, Kommunikation og forskning. UCA Master of Bogføring (MACC) giver avanceret, dybdegående uddannelse i regnskab, business, og lederskab for de personer, der udøver eller søger professionel karriere i regnskab. På grund af løbende ændringer i globale erhvervsklima, revisorer brug dybere og bredere viden end nogensinde før. Det MACC Programmet hjælper til at give en studerende med de nødvendige færdigheder til at få succes i et hurtigt skiftende forretningsmiljø. Programmet er omfattende og udvikler elevernes konceptuelle og tekniske regnskab kompetence, kommunikationsevner, forskning og analytiske evner, og lederegenskaber. ... [-]