MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i California her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Mastergrad California Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i California. Find din kandidatgrad i California her!

resultater fundet Filter

Master of Finance

Rady School of Management
på universitet Fuldtid 12 - 15 måneder Kontakt skolen USA San Diego

Rady School er i en unik position at tilbyde en Master of Finance, der understreger kvantitative metoder, empiriske arbejde og økonomiske økonometri. UC San Diego har en rig tradition i empiriske og teoretiske økonometri. Nogle af de mest anvendte empiriske modeller udviklet sig fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Vægten på strenge empiriske data-drevne metoder adskiller Rady School's Master of Finance fra programmer med speciale inden for økonomi.

Den Dual Grad i WMD Nonproliferation, Nuclear Policy og Global Security

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Rusland Odintsovo USA Monterey + 2 mere

WMD-ikke-spredning, kernepolitik og global sikkerhed er det første russisk-amerikanske masters program på MGIMO, undervist af ledende akademikere og praktikere fra Rusland, USA og andre lande.

Master i offentlig politik

Pepperdine University School of Public Policy
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 USA Malibu

Sammenlign Pepperdines forskellige tilgang til andre programmer. Vi bruger en unik lederskabsplan, der beskriver kvantitativ politisk analyse med kurser i historie og politisk filosofi for at forberede eleverne på effektive karrierer på begge sider af gangen.

Master of Finance

Hult International Business School
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA Boston San Francisco Det Forenede Kongerige London Forenede Arabiske Emirater Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 mere

Hult etårige Master of Finance udstyrer dig med fundamentet er nødvendigt for at tackle den komplekse verden af ​​virksomhedernes økonomiske forvaltning. Lær både sproget i erhvervslivet og de taktiske finansielle færdigheder er nødvendige for at gøre en forskel i corporate finance og regnskab.

MFA i Creative Writing

Dominican University of California
på universitet September 2019 USA San Rafael

Et unikt lavboende MFA i Creative Writing, der ligger i det pulserende samfund i San Francisco Bay Area. Sammen med spor i poesi, fiktion og kreativ non-fiction, tilbyder vores program vægt i Narrative / Poetic Medicine-det eneste sådanne MFA-spor i landet.

Master of Chinese Economic and Political Affairs (MCEPA)

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA San Diego

Denne faglige grad giver eleverne mulighed for at kombinere UC San Diego's strenge faglige uddannelse med en specialists interesse i Kina. Studerende er uddannet til at bruge tværfaglige værktøjer til at grave dybt ind i økonomien og politikken i Kina, samt at overveje sin plads i Asien Stillehavsområdet og dets forhold til USA

Master of Nonprofit Administration

University of San Francisco - School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 12 - 21 måneder August 2019 USA San Francisco + 1 mere

Fortsæt USFs tradition for etisk lederskab og iværksætterkreativitet. Lær de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive en nonprofit leder i landets ældste kandidatuddannelse i Nonprofit Administrative. Tjen en 12-måneders, specialiseret Master of Nonprofit Administration grad i den dynamiske omgivelser i downtown San Francisco.

Master of Accountancy (Mac)

Golden Gate University
på universitet Online Fuldtid Deltid 5 - 7 semestre August 2019 USA San Francisco + 2 mere

Start din karriere som Certified Public Accountant (CPA) eller Certified Management Accountant (CMA), mens du nyder uovertruffen networking muligheder, der er muliggjort af Golden Gate University placering og forbindelser i branchen. Tag regnskabsklasser fra eksperter, som arbejder hos "Big Four" virksomheder og andre prestigefyldte virksomheder i Bay Area. GGU giver praktisk online kurser eller mulighed for at afslutte graden inden for 12 måneder, hvis du studerer på fuld tid på vores San Francisco campus.

MA School Counseling

University of San Francisco - School of Education
på universitet Fuldtid Kontakt skolen USA San Francisco

Skolerådgivningsprogrammet er et unikt innovativt uddannelsesprogram til forberedelse af rådgivere for at imødegå de sociale, følelsesmæssige og akademiske behov hos børn, unge og unge voksne i uddannelsesmæssige rammer.

Master of Dispute Resolution

Pepperdine University School of Law
på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA Malibu

Det øverste rangerede Straus Institute for Dispute Resolution har ført nationen i lovskolebaseret konfliktløsning i over et årti og er blevet placeret som nummer 1 i den amerikanske nyheds- og verdensrapport lovskoleplacering i 13 af de sidste 14 år. Tilbyder et certifikat, mestere og LLM i Tvistbilæggelse, kan advokater og jurister uden problemer lære alle færdigheder til at håndtere konflikt i en række forskellige indstillinger. Hænder på fakultet, små klassestørrelser, forskelligartet studentkrop og fleksible tidsplaner gør sine akademiske programmer ideelle til at opnå et bredt udvalg af professionelle mål. Pepperdine's Master of Dispute Resolution (MDR) er tilgængelig for studerende, der søger at arbejde i en række lovlige og ikke-lovlige områder.

Master i offentlig politik

University of California Riverside
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Riverside

Programmet Master of Public Policy (MPP) på UCR School of Public Policy er det første sådan graduate program, der tilbydes af et stort forskningsuniversitet i Inland Southern California.

MA i Museum Studies

University of San Francisco - College of Arts & Sciences
på universitet Fuldtid 16 måneder Kontakt skolen USA San Francisco

Universitetet i San Francisco byder på en unik mastergrad i museetuddannelser, hvor eleverne forbereder lederstillinger i kunstneriske, kulturelle og kulturarvsorganisationer, der opererer i en konstant skiftende social dynamik.

Master of Archives and Records Administration

San Jose State University - School of Information
Online 1 - 7 år August 2019 USA San Jose

Master of Archives og Records Administration grad på San José State University School of Information forbereder eleverne til karriere i de hurtigt voksende områder af records management, corporate arkiver og information governance.

Master of Information og Cybersecurity (MICS)

UC Berkeley School of Information
Online Fuldtid 20 måneder September 2019 USA Berkeley

UC Berkeley School of Information 's online Master of Information and Cybersecurity (MICS) forbereder de studerende de tekniske, konceptuelle og praktiske færdigheder, der er nødvendige for en professionel karriere inden for cybersikkerhed. MICS programmet indeholder live online klasser, interaktive kursusarbejde udviklet af fakultetet fra I skolen og College of Engineering, og en personlig nedsænkning. Kandidater vil være parat til at forfølge lederroller i organisationer på tværs af sektorer og brancher. GMAT / GRE påkrævet.

MSL: finansielle tjenesteydelser og formueforvaltning

Thomas Jefferson School of Law
Online Fuldtid Deltid 1 år September 2019 USA San Diego + 1 mere

Studerende vil lære om formuepleje fra nogle af de fineste ledere i branchen. Thomas Jefferson School of Law partnere med Global Academy of Financial Management at tilbyde yderligere certificeringer for at tage vores kurser.