Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Indiana, IN

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Rangeret som det 16. største stat i forhold til befolkningen, er Indiana blevet tilnavnet "Hoosier staten." The dynamiske økonomi i staten er velafbalanceret med talrige videregående uddannelse institution rangeret højt på verdensplan. Staten er hjemsted for Purdue University-West Lafayette blandt andre tilbyder kvalitetsprogrammer anerkendt på verdensplan.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Indiana, IN. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Education (M.Ed. ) Online

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Online Fuldtid September 2018 USA Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 mere

The Master of Education (M.Ed.) Online program er designet til klasseværelset lærer, der søger en videregående uddannelse med vægt på pensum og instruktion. [+]

The Master of Education (M.Ed.) Online program er designet til klasseværelset lærer, der søger en videregående uddannelse med vægt på pensum og instruktion. Den kandidat for dette program er motiveret for at nå ud og lære gennem en ny form for formidling og interaktion. Forandringsagenter Med den voksende bekymring for uddannelse af høj kvalitet i Amerika, i dag lærere har brug for forståelse af mange forskellige læringsstile og kulturel baggrund for at fremme læring på en måde, der giver eleverne mulighed for at opnå fulde potentiale i hvert klasseværelse. Studerende vil udvikle den tankegang og færdigheder som "Agents of Change" i deres klasseværelser og skoler gennem en Kristus-centreret klima for livslang læring og service. Fokus for vores M.Ed. Programmet er på effektiv undervisning strategier. Hovedvægten i klasseværelset er placeret på "Theory of Practice" model. Vores ønske er at se hver enkelt af vores lærere tage, hvad de lærer i vores online klasseværelset og bruge det i deres klasseværelse. Den begrebsramme, som er baseret på nationale bord standarder, styrker disse tilgange med vægt på: - Gennemførelse Instruerende Effektivitet - en lang række nye teknikker til at engagere den lærende udforskes. - Førende læseplaner Change - praktiske opgaver bruges til at replikere det nyeste inden for pensum tilpasning bruges af offentlige skoler for at løse ansvarlighed bekymringer. - Managing Classroom Learning - Gennem en konstruktivistisk opfattelse lærerne fokuserer på måder at engagere eleverne. - Øve Reflekterende vurdering - Lærere udvikle færdigheder til at levere autentisk vurdering muligheder komplet med rubrikker til... [-]


Online Mester I Offentlige Anliggender (online MPa)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Deltid August 2018 USA Bloomington

MPA er en af ​​de mest alsidige og værdifulde grader rådighed-en kombination af Master of Public Administration og Master of Public Policy. [+]

En alsidig og værdifuld grad

Sure, det lyder som en god tilføjelse til dit CV. Men hvad er en Master of Public Affairs? MPA er en af ​​de mest alsidige og værdifulde grader rådighed-en kombination af Master of Public Administration og Master of Public Policy. Hos SPEA, er vores studerende forberedt til public service-job i vores samfund i forandring på måder uovertruffen ved andre universiteter. Vores MPA Programmet bygger ledere, der vil gøre en forskel i vores verden.

Som en online studerende, du drage fordel af fleksibiliteten i vores 48 kredit timers program består af tre komponenter: Kernekurser: 6 kurser, 18 kredit timer Avancerede valgfag: Op til 10 kurser (30 kredit timer) minus enhver erhvervserfaring eller praktikophold. En oplevelsesmæssig komponent: Afsluttet gennem praktik eller frafaldet gennem tidligere erhvervserfaring. ... [-]