Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Iowa, IA

Kandidat

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Almindeligvis benævnt "Hawkeye stat" eller "Amerikas Heartland" skyldte sin positionering, har staten Iowa været rangeret som en af ​​de sikreste steder at bo igen og igen. Med tre store offentlige universiteter og et væld af en lang række private institutioner og læreanstalter, kan staten prale af at have en velrenommeret uddannelsessystem.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Iowa, IA. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Education

Upper Iowa University
Online Fuldtid September 2018 USA Fayette Des Moines Quad Cities Waterloo USA Online + 3 mere

Med udgangspunkt i en stærk indledende licensure læreruddannelse program, Master of Education program gennem fire af sine betoninger søger at udvikle stærke lærer ledere og adresse PK-12 praktiserende behov i de områder af Early Childhood ... [+]

Master of Education Hvorfor studere Master of Education?

Med udgangspunkt i en stærk indledende licensure læreruddannelse program, Master of Education program gennem fire af sine betoninger søger at udvikle stærke lærer ledere og adresse PK-12 praktiserende behov i de områder af Early Childhood, engelsk som andet sprog, specialundervisning, Reading og Lærer Leadership.

Kursusaktiviteter i Teacher Leadership vægt er på linje med de færdigheder og viden lærere nødt til at påtage sig de vigtige lederroller forventes af lærerne i dagens kollaborative skolemiljø. Gennem Master of Education kurser, udvikler vi mester lærer, der modellere viden, færdigheder og dispositioner, der skaber betingelserne for succes for alle PK-12 studerende. ... [-]