Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Quad Cities

Kandidat

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Quad Cities er de fem byer, nemlig Davenport, Davenport, Rock Island og East Moline. Denne gruppe udviklet på grund af den lange historie af fællesskabet af disse fem byer. Quad Cities skal betjenes af de moderne videregående uddannelsesinstitutioner, som tilbyder videregående uddannelser i næsten alle de moderne og gamle emner.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Quad Cities. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Education

Upper Iowa University
Online Fuldtid September 2018 USA Fayette Des Moines Quad Cities Waterloo USA Online + 3 mere

Med udgangspunkt i en stærk indledende licensure læreruddannelse program, Master of Education program gennem fire af sine betoninger søger at udvikle stærke lærer ledere og adresse PK-12 praktiserende behov i de områder af Early Childhood ... [+]

Master of Education Hvorfor studere Master of Education?

Med udgangspunkt i en stærk indledende licensure læreruddannelse program, Master of Education program gennem fire af sine betoninger søger at udvikle stærke lærer ledere og adresse PK-12 praktiserende behov i de områder af Early Childhood, engelsk som andet sprog, specialundervisning, Reading og Lærer Leadership.

Kursusaktiviteter i Teacher Leadership vægt er på linje med de færdigheder og viden lærere nødt til at påtage sig de vigtige lederroller forventes af lærerne i dagens kollaborative skolemiljø. Gennem Master of Education kurser, udvikler vi mester lærer, der modellere viden, færdigheder og dispositioner, der skaber betingelserne for succes for alle PK-12 studerende. ... [-]