Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Kentucky, KY

Kandidat

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kentucky har været tilnavnet "Bluegrass stat" stammer fra denne type græs almindelige her. Staten er kendt for at have et stort antal hjorte og kalkuner med hestevæddeløb bevise en værdifuld aktivitet så godt. Kendt som værende stedet for uddannelsesreformer i løbet af de seneste 20 år, staten er hjemsted for 8 store universiteter, 16 offentlige gymnasier og yderligere 30 private institutioner.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Kentucky, KY. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Education (M.Ed. ) Online

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Online Fuldtid September 2018 USA Marion Lexington Cincinnati Dayton + 2 mere

The Master of Education (M.Ed.) Online program er designet til klasseværelset lærer, der søger en videregående uddannelse med vægt på pensum og instruktion. [+]

The Master of Education (M.Ed.) Online program er designet til klasseværelset lærer, der søger en videregående uddannelse med vægt på pensum og instruktion. Den kandidat for dette program er motiveret for at nå ud og lære gennem en ny form for formidling og interaktion. Forandringsagenter Med den voksende bekymring for uddannelse af høj kvalitet i Amerika, i dag lærere har brug for forståelse af mange forskellige læringsstile og kulturel baggrund for at fremme læring på en måde, der giver eleverne mulighed for at opnå fulde potentiale i hvert klasseværelse. Studerende vil udvikle den tankegang og færdigheder som "Agents of Change" i deres klasseværelser og skoler gennem en Kristus-centreret klima for livslang læring og service. Fokus for vores M.Ed. Programmet er på effektiv undervisning strategier. Hovedvægten i klasseværelset er placeret på "Theory of Practice" model. Vores ønske er at se hver enkelt af vores lærere tage, hvad de lærer i vores online klasseværelset og bruge det i deres klasseværelse. Den begrebsramme, som er baseret på nationale bord standarder, styrker disse tilgange med vægt på: - Gennemførelse Instruerende Effektivitet - en lang række nye teknikker til at engagere den lærende udforskes. - Førende læseplaner Change - praktiske opgaver bruges til at replikere det nyeste inden for pensum tilpasning bruges af offentlige skoler for at løse ansvarlighed bekymringer. - Managing Classroom Learning - Gennem en konstruktivistisk opfattelse lærerne fokuserer på måder at engagere eleverne. - Øve Reflekterende vurdering - Lærere udvikle færdigheder til at levere autentisk vurdering muligheder komplet med rubrikker til... [-]