Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Michigan, MI

Kandidat

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Michigan er en midtvestlige stat USA. Navnet er afledt af et fransk ord, der betyder store vand eller stor sø. Turisme er en af ​​de største industrier i staten. Der er mange universiteter og private gymnasier fordelt over hele landet. Mere end 10 af de universiteter er klassificeret og forskningsuniversiteter.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Michigan, MI. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master Of Science I Organisatorisk Lederskab

Northwood University
Online Fuldtid Deltid 24 måneder September 2018 USA Midland + 1 mere

Den MSOL fokuserer på mennesker og organisatoriske spørgsmål. Beregnet til dem, der allerede arbejder i en karriere, uddannelser ligesom MSOL er stigende efterspørgsel af organisationer, der søger at bevare en konkurrencemæssig fordel. [+]

Den Master of Science i Organisatorisk Lederskab (MSOL) er en uddannelse for fagfolk, der anerkender, at individuelle og organisatorisk succes handler om at gøre et bidrag.

Organisationer søger innovative, til højtydende fagfolk, der har de færdigheder og uddannelse lederskab-den form for lederskab, der administrerer forandring, inspirerer andre opnå storhed, og driver bundlinjen. Master of Science i Organisatorisk Lederskab (MSOL) ved Northwood University er designet til at hjælpe dig frigøre det menneskelige potentiale inden for din organisation, mens positionering dig selv for professionelle avancement.

Den MSOL tilbyder deltagerne en chance for at forberede sig til personlig og faglig udvikling for sig selv, deres samfund og deres organisationer. Programmet design undersøger adfærd, der fremmer en effektiv personlig og organisatorisk lederskab og læring, samt kollaborative problemløsning strategier og praksis. Kommende studerende skal have tjent en bachelorgrad og have mindst tre års erhvervserfaring inden tilmelding i programmet.... [-]


Master Of Engineering Management

Lawrence Technological University
Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 USA Southfield + 1 mere

Fra planlægning til afslutning, er ingeniør ledere involveret i næsten alle aspekter af tekniske projekter. De har brug for stærke business administration og lederevner for at overvåge de ansatte, styre økonomien og sikre den ultimative succes af de arbejdspladser, de fører tilsyn med. [+]

Fra planlægning til afslutning, er ingeniør ledere involveret i næsten alle aspekter af tekniske projekter. De har brug for stærke business administration og lederevner for at overvåge de ansatte, styre økonomien og sikre den ultimative succes af de arbejdspladser, de fører tilsyn med. Ikke alene skal de demonstrere teknisk ekspertise i deres særlige område, de kræver også gode kommunikationsevner til at koordinere med andre ledere, entreprenører, leverandører og kunder i en effektiv og professionel måde.

Efterspørgslen efter ledere i dagens tekniske områder forventes at stige, især i voksende områder som miljø- og biomedicinsk teknik. Lawrence Technological University 's Master of Engineering Management er designet til fagfolk med forskellige baggrunde - programledelse, teknik, kvalitet, produktion, produktionsstyring, ledelse informationssystemer, og andre tekniske områder - som ønsker at udvide deres viden og fremme deres karriere.... [-]


Master Of Architecture

Lawrence Technological University
Online Fuldtid Deltid 2 år September 2018 USA Southfield + 1 mere

Lawrence Technological University Master of Architecture kombinerer teori med praksis og understreger integration af tekniske, sociale og miljømæssige idealer i arkitektur. [+]

Lawrence Technological University 's Master of Architecture kombinerer teori med praksis og understreger integration af tekniske, sociale og miljømæssige idealer i arkitektur.

The Master of Architecture program tilbyder dig de akademiske akkreditiver til professionel licens og adgang til inden for arkitektur. Det forbereder de studerende til livslang læring gennem kritisk praksis og sigter mod at udvikle arkitekter, der er forpligtet til kreativ undersøgelse, kritisk tænkning, innovativt design, stemningsmættet kommunikation og professionel ledelse.

Programoversigt

The Master of Architecture er en fire-semester grad program, der kombinerer en kerne af professionelle studier med tværfaglige valgfag i en praksis profil, du vælger. Program naturligvis arbejde omfatter avancerede designstudier undervist af en levende fakultet og en kritisk Practice studie, ledet af et nationalt anerkendt læge. Core og valgfrie kurser dækker teori, forskning, praksis, og ledelse, ledet af fakultetet oplevet i hvert område.... [-]


Ledelse Af Ledelsen

Aquinas College
Online Fuldtid Deltid 16 - 84 måneder September 2018 USA Grand Rapids + 1 mere

Aquinas Master of Management (MM) -programmet giver et bredere syn på virksomheden. Vores kandidatstuderende lærer at tænke strategisk, forstå organisatorisk kultur og effektivt motivere de mennesker, der driver virksomhed. [+]

Hvorfor studere ledelse?

Aquinas Master of Management (MM) program tilbyder et bredere syn på forretningen. Vores kandidatstuderende lærer at tænke strategisk, forstå organisatorisk kultur og effektivt motivere de mennesker, der driver virksomhed.

Vores små klasser og fleksible tidsplaner giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo. På et hurtigt spor kan du afslutte programmet i så lidt som 18 måneder for fuldtidsstuderende og 24 måneder for koncentrationer. Eller tag så lang tid som syv år. Det er helt op til dig. Det er bare en del af AQ-fordelen.

1.. Kundeservice fokus og 12 måneders udvidet tilgængelighed til programdirektør, professorer og medarbejdere sikrer en stimulerende og givende akademisk oplevelse gennem hele kalenderåret.... [-]