Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, New Jersey, NJ

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

New Jersey er en nordøstlige og Mellemøsten atlantiske stat i USA. Top rangeret universitet USA for året 2013 er beliggende i denne provins. New Jersey er en bemærkelsesværdig tilstand i de videregående uddannelser. Nationen er fuld af liv, rekreation og professionel karrieremuligheder.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, New Jersey, NJ. Kontakt skolen her!

Læs mere

Grad I Datalogi

Stevens Institute of Technology
Online Fuldtid Deltid September 2018 USA Hoboken

Kandidatstuderende i datalogi deltage i en verdensklasse fakultet, der giver både bredde og dybde af instruktion og forskningsmuligheder inden sikkerhed, programmeringssprog, grafik og visioner, software engineering, og computernetværk. Fakultetet offentliggør i top tidsskrifter, modtager midler fra de mest konkurrencedygtige agenturer og samarbejde regelmæssigt med kolleger i hele større New York City-området. [+]

Kandidatstuderende i datalogi deltage i en verdensklasse fakultet, der giver både bredde og dybde af instruktion og forskningsmuligheder inden sikkerhed, programmeringssprog, grafik og visioner, software engineering, og computernetværk. Fakultetet offentliggør i top tidsskrifter, modtager midler fra de mest konkurrencedygtige agenturer og samarbejde regelmæssigt med kolleger i hele større New York City-området.

Universitetets forskere rådføre sig med virksomheder som Microsoft, IBM, Google, Bell Labs, AT & T Labs, og andre top industri laboratorier. MS grad med valgfri koncentrationer giver elite træning for både professionelle karrierer og yderligere undersøgelse eller forskning inden for den akademiske verden.... [-]


Master Of Education In Literacy (MEd)

William Paterson University of New Jersey
Online Deltid 2 år September 2018 USA Wayne

William Paterson University [+]

Master of Education in Literacy (MEd)

William Paterson University 's College of Education tilbyder M. Ed. i læseprogrammet, som er akkrediteret af International Reading Association (IRA). Programmet er nu et fuldt online program. Dette fastholder strenge og integritet af ansigt til ansigt program ved at forberede kandidater til at opfylde læsning og læsning behov hos forskellige elever i tyvende århundrede klasseværelser. Onlineprogrammet tilbyder dog kandidater synkrone og asynkrone muligheder for at gennemføre kurser. Dette program er designet til at forberede kandidatstuderende, der er certificerede lærere til at arbejde professionelt i det højt specialiserede felt for undervisning læsning og skrivning til P-12 studerende. Kandidater fra dette program kan certificeres som læsepersonale (P-12) og er også kvalificeret til at arbejde sammen med universitetsstuderende og voksne, der har læseproblemer.... [-]