MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i New York her!

Mange studerende, der har studeret i New York vil accepterer, at det er et ideelt sted at tage en kandidatgrad. Den universitetsuddannelse er fremragende, befolkningen er virkelig alsidig, der er utallige muligheder for faglig udvikling, og mange spændende steder at udforske hele staten. En Master i New York kan tilbyde en studerende langt mere end en uddannelse af høj kvalitet, men også en givende og velafrundet oplevelse, der udfordrer den studerende til at vokse fagligt og professionelt. Da New York er hjemsted for en bred vifte af industrier, der er mange store kandidatuddannelser rådighed, der vil give mulighed for praktisk anvendelse af viden lært i klasseværelset. Studerende tager en Master i New York kan vælge mellem programmer i kunst, samfundsvidenskab, business, teknik, jura, videnskab og teknologi. Master programmer i New York vil normalt kræve kursusaktiviteter, forskning, praktik og et speciale.Du kan lære mere om en Master i New York ved at gennemse programmerne nedenfor. Hvis du finder en, der interesserer dig, skal du blot udfylde formularen og vi vil forbinde dig direkte med skolen!

resultater fundet Filter

Master of International Business (MIB)

Hult International Business School
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA Boston San Francisco Kina Shanghai Forenede Arabiske Emirater Dubai Det Forenede Kongerige London New York Cambridge + 9 mere

Baseret på vores prisvindende MBA pensum, vil Hult etårige Master of International Business program hjælpe dig med at få et globalt perspektiv af finansiering, marketing, drift, økonomi og strategi.

Avanceret Master i Finance LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
på universitet Deltid 8 måneder Juli 2019 Chile Peñalolén USA New York Det Forenede Kongerige London Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama City + 10 mere

Vores avancerede mester i økonomi (AMF) LATAM er rettet mod ledende medarbejdere, direktører og ejere af virksomheder i Latinamerika med relevant erfaring i den finansielle verden og med interesse i at deltage i en unik uddannelsesmæssig oplevelse, der gør det muligt for dem at forstå den økonomiske virkelighed af organisationer, der leder og deres ansøgninger fra ledende medarbejdere, især i den latinamerikanske kontekst. Det strenge udvalg af deltagere resulterer i en elitklasse af begrænset størrelse, hvor der skabes en interessant og berigende dynamik, som konsekvent anerkendes af deltagerne i programmet som et stort bidrag til deres uddannelsesmæssige erfaring. Hver deltager bringer deres erfaring og deres særlige fokus på de adresserede problemer, mens lærerne kanaliserer og orden deltagernes kommentarer for at nå gyldige konklusioner og anvendelige økonomier, især i Latinamerika.

MPS (Master of Professional Studies) i Interaktiv Telekommunikation

NYU | Tisch
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA New York

ITP træner ikke folk til deres første job efter eksamen. Vi træner folk til deres sidste job.

Master i Operation Research og Information Engineering

Cornell Tech
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA New York

Enhver virksomhed i enhver branche får en konkurrencefordel, når de kan udnytte data til at informere strategiske beslutninger. Vores ORIE Masters vil give dig de matematiske og modellerende færdigheder, du har brug for at sætte data til arbejde.

Master of Professional Studies (MPS) i Business of Fashion

LIM College
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

Har du allerede erhvervserfaring, men ønsker at tage din karriere videre? Master of Professional Studies (MPS) i Business of Fashion vil give dig mulighed for at bygge din egen grad ved at skræddersy dit studieforløb for at opfylde dine behov og mål.

Master i Sundhedsvæsenet - LIU Brooklyn

Long Island University
på universitet September 2019 USA New York

Sundhedsadministratorer arbejder i en klinisk situation som et hospital, plejehjem eller medicinsk praksis for at styre anlægget eller en mindre enhed i den. Ifølge det amerikanske arbejdsministeriets bureau for arbejdsstatistik forventes sundhedsadministrationen at vokse med 20% mellem 2016 og 2026, med en meget hurtigere vækst end den gennemsnitlige besættelse.

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
på universitet Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 mere

Økonomi (MA / MS)

The New School
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA New York + 1 mere

Institut for Økonomi ved The New School for Social Forskning tilbyder en bred og kritisk tilgang til studiet af økonomi, der dækker en bred vifte af tankeskoler, herunder keynesianske og post-keynesianske økonomier; den klassiske politiske økonomi i Smith, Ricardo og Marx; strukturelle og institutionelle tilgange til økonomi; og neoklassisk økonomi.

Dual grad i ledelse

PFH Private University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 19 - 24 måneder Oktober 2019 Tyskland Göttingen USA New York Det Forenede Kongerige London Frankrig Bordeaux Australien Gold Coast + 8 mere

De to graders muligheder på PFH giver dig mulighed for at studere i to forskellige lande, få to forskellige indsigter og opnå to grader. At have grader fra to langvarige institutioner og to lande er et stort karrierestyrke - ikke kun, hvis du vil arbejde i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, USA eller Australien, hvor vores partneruniversiteter er placeret.

Kandidatgrad i musik uddannelse

Five Towns College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA New York

Programmet er designet til at tage 2 år at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2012-2013, *% færdig

Internationale medier ledelse innovation

International Media Innovation Management
Online og campus kombineret Deltid 2 år Kontakt skolen Tyskland Berlin Østrig Vienna USA New York Spanien Alicante + 6 mere

Dette program (online og tilstedeværelse moduler i Tyskland, Østrig, Spanien, USA) henvender sig til high-potentialer fra medierne og kreative industrier. Executive studerende fra www.imim-master.com dome fra forskellige positioner i deres respektive værdikæder: udvikling, finansiering, indhold, journalistik, produktion, distribution, regulering / lovgivning.

Masters i Finansministeriet (MFin)

American University of Beirut - AUB
på universitet Fuldtid 14 måneder Oktober 2019 Libanon Beirut USA New York + 2 mere

MF Programmet kan være afsluttet i en 14 måneders periode fra studerende med ikke-erhvervsmæssige baggrunde. Et minimum af et kalenderår af bolig er nødvendig for graduering for studerende med business baggrunde.

Master of Engineering

The Cooper Union
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

Mester i bæredygtige indeklima

Fashion Institute of Technology
på universitet Fuldtid September 2019 USA New York

FIT Master of Arts i Sustainable Interior Environments program forbereder ledere, der bringer ekspertise i bæredygtighed til bolig, erhverv, og institutionelle rum. studieordningen

Master of Professional Studies in Interior Lighting Design

New York School of Interior Design
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 USA New York + 1 mere

MPS i Interior Lighting Design (MPS-L) er en et-årig, post-professionel grad, der giver grundig faglig uddannelse inden for naturlige og kunstige belysning for den indvendige miljø.