Filter
Kandidatgrader
USA Pennsylvania Pittsburgh Studietype: alle Hastighed: alle

Find din Master i Pittsburgh her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pittsburg ligger i Pennsylvania, USA. Denne by har en høj status i industrier og nyskabelser i aluminium, glas, skibsbygning, olie, sport, fødevarer, biler og elektronik. Grundet masser af muligheder de indfødte og udenlandske kandidater og kandidater får et godt job med i byen.

Mastergrad Pittsburgh Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Pittsburgh. Find din kandidatgrad i Pittsburgh her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Duquesne University

Studieordningen fokuserer på retsmedicinske regnskab, etik og regulering og rapportering - de tre mest markante og udfordrende områder revisionsbranchen overfor i dag. ... [+]

Kandidat Pittsburgh - Master i Pittsburgh. Dit mål er ikke blot at være en revisor; det er at være en ansvarlig leder i et erhvervsmiljø. Du indser mere end nogensinde, at investorer og bestyrelser kræver, at virksomhederne udfører etisk såvel som rentabelt. Din personlige ansvarsfølelse til din arbejdsgiver og samfundet driver dig til at undersøge bredden og dybden af ​​en organisations finanser for at sikre, at den opfylder - hvis ikke overskrides - de højeste standarder. Master of Bogføring (MACC) program på Duquesne University John F. Donahue Graduate School of Business er en fuld tid, 30-kredit studieforløb. Studieordningen fokuserer på retsmedicinske regnskab, etik og regulering og rapportering - de tre mest m... [-]
USA Pittsburgh
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Duquesne University

Instruktions Technology Program bosat i Department of Instruktion og Lederskab i uddannelse og omfatter en IT Specialist Certificate Program, en Masters of Science i udda ... [+]

MSEd i Instructional Technology

Den Instructional Technology Program bosat i Department of Instruktion og Lederskab i uddannelse og omfatter en IT Specialist Certificate Program, en Masters of Science i uddannelse og ph.d.-programmet i Instructional Technology. De fleste af kurserne udbydes i en on-line-format.

The Masters of Science i Uddannelse i Instructional Technology giver deltagerne den nødvendige viden og hands-on erfaring til effektivt at integrere teknologien i deres klasseværelse og instruktion. Den Pennsylvania Instructional Technology Specialist Certification tildeles efter afslutningen af ​​programmet. Instructional Technology forbereder dig til:

Undervis m... [-]
USA Pittsburgh
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk